Uitgelichte functie: Documenten inzichtelijk voor medewerkers

Uitgelichte functie: Documenten inzichtelijk voor medewerkers

Uitgelichte functie: Documenten inzichtelijk voor medewerkers Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 13 november 2020

E-mail Leo Hoogma Linkedin

In deze post willen we graag één van de vele handige functionaliteiten van Secusoft uitlichten, namelijk het uploaden van documenten.

Wist je dat je bij bijna alle modules binnen onze software direct via app of vanaf je computer foto’s of documenten kunt toevoegen? Dit is uiteraard erg handig bij het vastleggen van bijzonderheden bij alarmmeldingen of calamiteiten, maar er is nóg een handige functie.

Voor de medewerkers
De module ‘Medewerkers’ binnen Secusoft kun je gebruiken als een compleet Personeelsinformatiesysteem (HRM = Human Resources Management). Alle personeelsgegevens kun je er in kwijt: van automatische herinneringen en kledinglijsten tot gespreksverslagen en het opslaan van documenten.

Inzichtelijk via de Secusoft app
Je kunt bijvoorbeeld een kopie van de beveiligingspas, rijbewijs, diploma’s of arbeidsovereenkomsten uploaden bij het medewerkersaccount. En nu komt de handigheid: Per document kun je aangeven of de medewerker dit document mag inzien via zijn account. Dit is vooral handig voor de kopie van de beveiligingspas en andere documenten die nodig zijn bij het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden. Heeft de medewerker zijn beveiligingspas thuis laten liggen? Met de Secusoft app heeft hij altijd een kopie bij de hand.

Bestandsbeheer
Onlangs hebben we een nieuw systeem voor het bestandsbeheer ontwikkeld. Geleidelijk wordt dit vernieuwde systeem doorgevoerd voor alle modules binnen onze software. Het uploadproces gaat sneller en alle geüploade bestanden zijn ook nog eens centraal via Bestandsbeheer in te zien en te bewerken en aan te vullen met een omschrijving en categorie.

Secusoft, compleet, handig en eenvoudig om te gebruiken
Secusoft is de meest complete software op de markt en speciaal gemaakt voor de beveiligingsbranche. Een krachtige combinatie van een complete planningssoftware, tijdregistratiesoftware, rapportagesoftware en HRM personeelsinformatiesysteem. Elke dag werken wij eraan om de informatiestromen van beveiligingsbedrijven inzichtelijker te maken!

Wil je meer weten? Maak eens een testaccount aan en laat je verrassen de door vele mogelijkheden van Secusoft, dé software voor beveiligers!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.