Ervaar het gemak van digitale alarmbonnen

Ervaar het gemak van digitale alarmbonnen

Ervaar het gemak van digitale alarmbonnen Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 5 september 2017

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Het is half één in de nacht en op het industrieterrein is een alarm afgegaan. Je hebt nachtdienst en gaat direct op pad. Zal het een inbreker zijn? Zijn het er 2? Gewapend of ongewapend? Wanneer je aankomt controleer je in het donker op eventuele braakschade aan het pand. Die is niet te zien.

Muis
Voor de volledigheid loop je het pand ook vanbinnen na. Je treft er niets verdachts aan, het was vast een verdwaalde muis. Dat noteer je dan ook netjes op de alarmbon die je achterlaat.

De kopie van de alarmbon heb je nog maar net naast je neergelegd als de telefoon opnieuw gaat. Er is weer een alarm afgegaan. Snel start je de motor en haast je op weg. Je opent het autoraampje voor wat frisse lucht en zonder dat je er erg in hebt, waait het doordrukvel van de alarmbon de stoel af, de nacht in.

Ongerust
In de ochtend vindt de eigenaar van het pand jouw handgeschreven alarmbon op zijn bureau en belt geschrokken je werkgever. Wat is er precies gebeurd? Maar omdat jij inmiddels al op één oor ligt, het was een drukke nacht, en die ene bon nooit bij het bedrijf waar je werkt is aangekomen, kan niemand deze klant geruststellen.

Secusoft digitaliseert
Met Secusoft is papieren rompslomp verleden tijd! Door de alarmbonnen en ronderapporten te digitaliseren besparen beveiligers en beveiligingsbedrijven tijd en geld. Met Secusoft voert de beveiliger de bon digitaal in, waarna deze direct per e-mail wordt verstuurd naar zowel het beveiligingsbedrijf als de klant.

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.