Efficiënt toezichthouden en handhaven avondklok

Efficiënt toezichthouden en handhaven avondklok

Efficiënt toezichthouden en handhaven avondklok Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 21 januari 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Zoals het er nu naar uitziet is de avondklok in Nederland op korte termijn een feit. Het instellen van een dergelijk verbod om 's avonds en 's nachts de straat op te gaan is een grote stap, en een belangrijk besluit dat invloed heeft op onze hele maatschappij. Alles wordt - nog steeds - in het werk gesteld om het coronavirus uit ons leven te bannen.

Maak gebruik van het COVID-19 toezichtsrapport

Veel organisaties in ons land hebben hulp nodig bij het toezicht houden op, en handhaven van de avondklok, zoals onder andere tal van gemeentes. De kortste klap is dan om gebruik te maken van een beveiligingsbedrijf in de particuliere beveiligingsbranche dat is aangesloten op Secusoft. Dit softwaresysteem voor beveiligers bevat namelijk het COVID-19 toezichtsysteem, waarmee op handige en efficiënte wijze het naleven van de maatregelen kan worden gerapporteerd aan de opdrachtgever.

Direct inzicht d.m.v. het klantenportaal

Via het klantenportaal heeft de opdrachtgever direct inzicht in de rapporten die beveiligers opstellen. Wanneer een beveiligingsbedrijf constateert dat de avondklok niet wordt nageleefd, bijvoorbeeld door hangjongeren of relschoppers, is dit bij de opdrachtgever direct bekend, waarop deze gericht actie kan (laten) ondernemen door handhavers/BOA's of politie. De rapportages in Secusoft zijn dus direct inzichtelijk waardoor de communicatie tussen opdrachtgever en beveiliger sneller verloopt.

Handhavers door het hele land kunnen zo efficiënter en meer gericht toezichthouden op het naleven van de avondklok door mensen in Nederland, die zich binnenkort zeer waarschijnlijk niet meer zonder geldige reden tussen 21.00 en 04.30 uur buiten mogen begeven.

Meer weten over Secusoft?

Wil je meer weten over Secusoft, dat naast het COVID-19 toezichtsysteem tal van andere tijdbesparende modules bevat? Neem dan contact met ons op, of maak een gratis testaccount aan en maak kennis met Secusoft, dé software voor beveiligers.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.