Dienstrapport hotel/receptie

Dienstrapport hotel/receptie

Dienstrapport hotel/receptie Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 31 oktober 2017

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Op verzoek van één van onze gebruikers hebben we bij Secusoft een nieuwe mogelijkheid aangemaakt bij de module Dienstrapport. Behalve `eenvoudig` en 'specifiek` is er nu namelijk: `Hotel/Receptie`.

Speciaal voor de dienstoverdracht van front desk medewerkers in hotels naar de beveiliger toe, heeft Secusoft deze nieuwe mogelijkheid ontwikkeld en online gezet. Deze optie is vanaf nu beschikbaar bij het invullen van dienstrapporten.

Kassaldo
Is de kas opgemaakt, en zo ja, wat was het saldo? Dat kan gemakkelijk worden ingevoerd, alsook de naam van de medewerker én natuurlijk die van de beveiliger van jouw bedrijf. Het zal niet voor het eerst zijn dat er bij de ochtendtelling een kasverschil wordt opgemerkt, waarvoor de beveiligingsmedewerker vervolgens verantwoordelijk wordt gehouden. Wanneer de kassa de vorige avond bij de dienstoverdracht niet is geteld, is dat natuurlijk niet eerlijk!

Checklist werkzaamheden opdrachtgever
Tevens is het bij `hotel/receptie` mogelijk aan te vinken of de checklist met werkzaamheden van de opdrachtgever is uitgevoerd.

Voorkom dat deze belangrijke onderdelen worden vergeten en laat je medewerkers gebruik maken van de nieuwste mogelijkheid in het Secusoft systeem: Dienstrapport hotel/receptie.

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.