De werkgeversverklaring automatisch via Secusoft

De werkgeversverklaring automatisch via Secusoft

De werkgeversverklaring automatisch via Secusoft Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 29 januari 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Nu we niet tussen 21.00 en 4.30 uur buiten mogen zijn zonder geldige reden, moeten beveiligers die op pad zijn om hun werk uit te voeren in bezit zijn van een werkgeversverklaring. Daarop staat onder andere de naam en geboortedatum van de beveiliger in kwestie, en de naam van het beveiligingsbedrijf waar hij of zij werkt.

ZZP`ers dienen een Eigen verklaring bij zich te dragen. Met hetzelfde doel; om te kunnen verantwoorden waarom zijn 's avonds of 's nachts ondanks de avondklok op pad zijn.

Gemak dient de mens met Secusoft

Bij Secusoft volgen we alle (beveiligings)nieuws op de voet. Wij spelen waar mogelijk snel in op veranderingen, en maken aanpassingen die onze klanten in de beveiligingswereld helpen om sneller en efficiënter hun werkzaamheden uit te voeren.
Onze planning- en rapportagesoftware is specifiek gemaakt voor bedrijven, werkzaam in de particuliere beveiligingsbranche.

Onze meest recente update is voor jou hopelijk weer een manier om je werkzaamheden, zoals het maken van de roosters, nog vlotter en daardoor meer tijdbesparend te laten verlopen.

Daarom kun je vanaf nu de Werkgeversverklaring Avondklok automatisch via Secusoft B.V. genereren. Geheel in de layout van de Rijksoverheid, inclusief de gegevens en de diensten van de medewerker, ondertekend en wel.

Naast de Werkgeversverklaring Avondklok is ook de Eigen verklaring Avondklok beschikbaar in Secusoft. Geheel automatisch, je hoeft niks in te vullen en niks te versturen, gemak dient de mens!

Dat biedt direct de volgende voordelen:

  • De verklaring Avondklok is handig digitaal te tonen via de app
  • Diensten, data en tijden worden er automatisch ingezet
  • Gegevens van de werknemer worden automatisch ingevuld


Bekijk onze nieuwste video over de Werkgeversverklaring en Eigen verklaring Avondklok, automatisch gegenereerd in Secusoft.

Ben je nog geen klant van Secusoft? Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen en maak gratis een testaccount aan, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.