Ben jij ZZP'er? Waarom goede software meer rust en winst geeft!

Ben jij ZZP'er? Waarom goede software meer rust en winst geeft!

Ben jij ZZP'er? Waarom goede software meer rust en winst geeft! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 22 augustus 2019

E-mail Leo Hoogma Linkedin

De beste vriend van iedere ZZP’er in de beveiliging.

De beveiligingsbranche: een groeiend sector.
Een ZZP’er in de beveiliging word je niet zomaar. Naast alle algemene richtlijnen die je als startend ondernemer sowieso op moet volgen, kent de beveiligingsbranche ook nog een aantal specifieke eisen. Je hebt een aparte vergunning nodig om in de spannende wereld van de beveiliging of recherche te stappen. Deze vergunning vraag je aan via de Dienst Justis (Ministerie van veiligheid en Justitie). Wanneer je de vergunning toegewezen krijgt, is deze vijf jaar na toewijzing geldig. Je bedrijf krijgt een ND nummer toegewezen want zonder ND mag je geen beveiligingsdiensten aan derden aanbieden.

Je bent er klaar voor maar je papieren administratieve berg lijkt onbestuurbaar.
Je hebt alle opleidingen gevolgd en de benodigde vergunningen verzameld. Je staat klaar om aan de slag te gaan. Je werkt misschien vanuit een kantoor aan huis, je hebt een strak uniform aan en de opdrachten beginnen binnen te stromen.
Nu ben je zoals zovelen geen ster in het bijhouden van je agenda en dagelijkse administratie. Ook bevestigen en factureren van de opdrachten is niet je sterkste kant en af en toe vergeet je een alarm- of surveillancerapport in te vullen. Naarmate je klantenkring groeit, wordt de papieren berg waar je theoretisch elke dag doorheen moet, steeds groter. Eigenlijk heb je iemand nodig om het voor je bij te houden. Maar zo iemand kost geld en extra personeelsleden behoren nog niet tot je mogelijkheden.
Wat nu?

Een simpele oplossing voor het organiseren.
Voordat je het weet, verzand je in een vicieuze cirkel van achterstallige administratie en een gebrekkig overzicht. Je planning bijhouden op een papiertje is echt niet meer van deze tijd. Ook Excel overzichten bieden geen duurzame oplossing. Wat je nodig hebt is een eenvoudige, snelle, veilige en in de praktijk bewezen software: Secusoft.
Een planningssysteem, bedacht door mensen die jouw dagelijkse administratieve problemen kennen en hebben ondervinden. Een planningssysteem die zorgvuldig en met maximale veiligheid omgaat met al je gegevens. Een planningssysteem, speciaal ontworpen voor beveiligers, die voor jou tijd en dus geld bespaart.
Misschien denk je nu: ik stop met lezen, iemand probeert mij een of ander duur softwareprogramma te verkopen. Lees dan vooral verder want het Secusoft planningssoftware neemt je zorgen weg voor een bijzonder laag maandbedrag.

Belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Eenvoudig in gebruik, ook op je smartphone
  • Snel en overzichtelijk
  • Tijd- dus geldbesparend
  • Specifiek ontworpen voor de beveiligingsbranche
  • Bijzonder lage maandkosten
  • Veilig voor je data opslag en data verkeer
  • Betrouwbaar en rustgevend


Secusoft, vriendelijk en zorgzaam (ook) voor kleine ondernemers.
Stel je voor: een planningssysteem met roosters, overzichten, alarm en surveillance rapporten, overzichtelijke facturering, dat alles voor een ongekend laag maandbedrag.
Je kunt starten met een aantal modules die voor jou het belangrijkst zijn en die je later, wanneer je bedrijf groeit en je meer personeel moet inhuren, desgewenst kunt uitbreiden. Zo heb je altijd modules bij de hand waar je daadwerkelijk mee werkt en die je nodig hebt.

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.