2020 - een jaar van uitersten

2020 - een jaar van uitersten

2020 - een jaar van uitersten Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 17 december 2020

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Nog maar even en we sluiten het jaar 2020 af, zonder twijfel een van de meest gedenkwaardige jaren in onze geschiedenis. Een confronterend jaar, een jaar dat ons allen op de proef heeft gesteld, een jaar van uitersten en vele contrasten.
In de beveiligingsbranche is het ook een bewogen jaar geweest. De coronamaatregelen hebben al in het voorjaar een significant deel van de beveiligingswerkzaamheden lamgelegd: grote en kleine evenementen, horeca, betaald voetbal, vliegreizen, dat alles lijkt voorlopig verleden tijd te zijn geworden. Zware tijden, maar er zijn naast verliezen ook nieuwe kansen ontstaan, onder andere in de winkel- en objectbeveiliging, in het handhaven van de regelgeving en in het creatief zoeken naar andere, service gerelateerde mogelijkheden. Diegenen die de mogelijkheid hebben gekregen om snel en adequaat te schakelen, spreken over een behoorlijk druk jaar.

Welkom aan alle nieuwe (internationale) gebruikers
Wij van Secusoft B.V. kunnen terugkijken op een heel hectisch maar positief jaar. Het aantal Secusoft gebruikers is indrukwekkend gestegen, naast vele tevreden klanten in Nederland zijn er ook diverse buitenlandse klanten aan boord gekomen, uit België, Curaçao, Suriname en recentelijk zelfs uit Mexico. Voor elk van onze klanten werken wij bij Secusoft zoals je van ons gewend bent, honderd procent gefocust op de beveiligingsbranche, met enthousiasme en betrokkenheid.

Onze beveiliging bekroond met het ISO 27001 certificaat
Het verkrijgen van het ISO 27001 certificaat in de decembermaand van 2020 is voor Secusoft B.V. een grote prestatie en een echte mijlpaal waar we enorm trots op zijn.
Het ISO 27001 certificaat betekent in het kort dat Secusoft B.V. voldoet aan alle beveiligingsnormen voor data- en informatiebeveiliging zoals deze zijn vastgesteld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie.
Je gegevens en al je bedrijfsdata zijn bij Secusoft B.V. in veilige handen, je kunt ons volledig vertrouwen.
Het ISO 27001 certificaat is het hoogst haalbare veiligheidscertificaat dat een bedrijf in Nederland kan behalen.

Op naar het nieuwe jaar!
Voor 2021 hebben wij van Secusoft alvast een aantal fijne verbeteringen en uitbreidingen van het systeem in petto, zoals de integratie van GPS-trackers, uitbreidingen van de planningsmodule en uitbreiding van de hele software naar meerdere talen. Wij zullen iedereen zoals gebruikelijk regelmatig informeren over de voortgang.

Hopelijk betekent de komst van het nieuwe jaar 2021 een gefaseerd einde van het coronavirus. Met de vaccinatie zullen de zwaar beperkende maatregelen, zoals de harde lockdown, hopelijk spoedig tot het verleden behoren en kunnen we het gewone alledaagse leven, zoals wij dat kennen, opnieuw hartelijk verwelkomen.
Na de donkere dagen van 2020 wordt het weer lente en licht. Tot die tijd, stay safe and healthy. Wij moeten het samen doen, ook in de huidige contactarme maatschappij is niemand een eiland op zich.

Fijne dagen!

Leo Hoogma en medewerkers van Secusoft B.V. in Beerta wensen alle Secusoft gebruikers, iedereen in de beveiligingsbranche en alle familieleden fijne en rustige feestdagen!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt!

8 september 2023 - Kan jij niet snel lezen of schrijven? Vandaag is het Wereldalfabetiseringsdag. Dat is speciaal voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Als beveiliger moet je rapportages schrijven.... lees verder »

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft - Secusoft, dé software voor beveiligers

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft

4 september 2023 - Wij helpen ondernemers met het stroomlijnen van hun werkzaamheden door middel van praktische en efficiënte software. Daarom ontwikkelden wij Secusoft. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Zo... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.