Bedrijfsmiddelenregistratie

Met Secusoft is het omschrijven en registreren van bedrijfsmiddelen goed geregeld met de module "Bedrijfsmiddelen". Met name voor beveiligingsbedrijven met keurmerken als VEB of ISO-certificaten is deze functie erg handig, de omschrijving en registratie van uitgifte van bedrijfsmiddelen is namelijk een noodzakelijk onderdeel wanneer een bedrijf in de beveiligingsbranche een erkend veiligheidskeurmerk wil dragen.

Je hebt met deze module je bedrijfsmiddelen in één oogopslag inzichtelijk. Je ziet direct hoeveel zaklampen, telefoons, oortjes, persoonlijke beschermings- en communicatiemiddelen en meer je hebt. Ook zie je direct bij `uitgifte` waar - of bij wie - elk product zich op dat moment bevindt.

Het is bij het registreren en omschrijven van specifieke items, zoals mobiele telefoons, tevens mogelijk om unieke gegevens zoals IMEI en PUK-code in te vullen. Zo heb je deze belangrijke gegevens altijd bij de hand.

Je kunt bij elk item desgewenst foto's toevoegen.

Voordelen:

  • Je bedrijfsmiddelen nauwkeurig omschreven, en te registreren als algemeen of specifiek item
  • Gekoppelde gegevens, zoals een IMEI- of PUK-code heb je met Secusoft altijd bij de hand
  • In één overzicht duidelijk waar, of bij welke medewerker, elk product is
  • Registratie van (uitgifte van) jouw bedrijfsmiddelen is hiermee volgens de norm van erkende veiligheidskeurmerken in de beveiligingsbranche

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.