Alarmopvolging en alarmbonnen

De papieren alarmbonnen zijn verleden tijd met de online software van Secusoft!
Zodra de beveiliger van de meldkamer/alarmcentrale een melding van inbraakalarm krijgt kan hij/zij eenvoudig de klantgegevens opzoeken met daarbij alle gegevens die nodig zijn voor een zorgvuldige betreding van het pand.

Heeft de beveiliger een tablet of smartphone? Dan kan hij/zij met één klik het adres openen in Google Maps en de navigatie starten.

Alle denkbare gegevens zijn direct inzichtelijk, zoals alarmcodes, betreding pand, afspraken over het overbruggen van het alarmsysteem, plattegrond van het pand of andere bestanden etc.

Digitale alarmbon maken

De beveiliger kan direct online de alarmbon maken en alle bevindingen vermelden zoals braakschade, type alarm (inbraak, geen inschakeling, stroomuitval, brandalarm, sabotage, storing BMC, verboden uitschakeling etc.). Ook zijn er velden voor het invullen van de namen van eventuele aanwezigen zoals de WA, politie etc.

Nadat de alarmbon is opgeslagen kan deze direct gemaild worden naar de klant. Een kopie wordt altijd naar het beveiligingsbedrijf gestuurd. De klant krijgt een mooi overzicht op een printbare pagina met de rapportage van de alarmopvolging. Via het master account kun je instellen of of de alarmbon direct door de beveiliger gemaild mag worden of dat het op kantoor door het management verstuurd wordt.

Reeks alarmbonnen in één keer omzetten naar factuur

Wij doen er alles aan om jouw werkzaamheden efficiënt te laten verlopen. Met Secusoft kun je daarom eenvoudig en snel een reeks alarmbonnen omzetten naar een factuur. Dat bespaart je als ondernemer in de beveiliging een hoop tijd! Hoe het werkt zie je in deze instructievideo.

Voordelen:

  • Werkt snel en efficiënt
  • Geen papieren rompslomp
  • Nooit meer vergeten of zoekgeraakte alarmbonnen en daardoor gemiste omzet
  • Tevreden opdrachtgevers dankzij en snelle en overzichtelijke alarmbon in de mailbox
  • Direct foto's of bestanden toe te voegen die de opdrachtgever ook kan zien

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.