Uitrusting/kleding voor registratie bedrijfskleding

In de beveiliging is het dragen van de juiste werkkleding zeer belangrijk. Voor de herkenbaarheid, maar ook voor de veiligheid van de beveiligingsmedewerker is het relevant dat hij of zij in bezit is van de juiste werkkleding en bedrijfsmiddelen. De module Uitrusting/kleding bevat een eenvoudige manier om bedrijfskleding en -uitrusting te registreren, en overzichtelijk te hebben wat waar is.

Het is bij elk toegevoegde item mogelijk dit te koppelen aan een medewerker, zodat je direct ziet wie welke uitrusting/kleding in bezit heeft.

Daarnaast is het mogelijk om in Secusoft de items die bij een dienst horen (zoals wapenstok, pepperspray, Maglites, etc.) toe te wijzen aan een dienstoverdracht.

Met deze functie behoud jij als eigenaar van een beveiligingsbedrijf het overzicht met betrekking tot de registratie en uitgifte bedrijfskleding en -middelen.

De voordelen:

  • Alle bedrijfskleding en uitrusting in één oogopslag inzichtelijk
  • Voorraadbeheer (hoeveel is er van elke maat?)
  • Inzicht in welke items in gebruik zijn
  • Duidelijkheid waar elk item zich bevindt

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.