Extra veilig inloggen met 2-staps verificatie

Extra veilig inloggen met 2-staps verificatie SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Speciaal voor de veiligheid van onze klanten in de beveiligingsbranche en ter bescherming van hun backoffice in SecuSoft, en privacygevoelige informatie die hier wordt opgeslagen, hebben wij 2-staps verificatie ingevoerd.

Wat is 2-staps verificatie?
2-staps verificatie houdt in dat u bij SecuSoft niet alleen inlogt met een wachtwoord, maar daarbij ook nog een code invoert die u op uwmobiele telefoon te zien krijgt.

Hoe werkt 2-staps verificatie?
- Download de app Google Authenticator op uw mobiele telefoon.
- Log in op SecuSoft en zet in uw account de 2-staps verificatie 'aan'.
- Scan de streepjescode (QR-code) op het scherm met uw mobiel.
Vanaf nu is het account aan de app gekoppeld. Elke keer dat u wilt inloggen voert u niet alleen uw gebruikelijke wachtwoord in, maar ook de code die op uwmobiele telefoon te zien is. Deze code wordt elke 30 seconden ververst, dus verandert elke halve minuut.

Waarom 2-staps verificatie?
De belangrijkste reden waarom u deze extra beveiliging in uw SecuSoftaccount zou activeren, is omdat u zeker wil zijn dat u als enige in de backoffice van uw bedrijf kan komen, en gegevens zoals roosters en klantcodes kunt inzien en wijzigen. Het gebeurt te vaak dat we, met de overdaad aan wachtwoorden die overal voor nodig zijn, wachtwoorden automatisch opslaan in onze browser. Maar vergeet niet dat iedereen die achter uw scherm kruipt, dus op die manier ook alle privacygevoelige gegevens van uw beveiligingsbedrijf kan bekijken. Roosters en personeelsplanning, maar ook personeelsgegevens, interne berichten tussen de beveiligers, klantgegevens, zo ook alarmcodes en alarmmeldingen, facturatie, routelijsten en rapporten. En dat wilt u niet, toch?

Meer weten over online veiligheid en boetes voorkomen?
Maak dan nu een account aan en gebruik SecuSoft voor uw backoffice. SecuSoft Security Software is een alles-in-éénsysteem, ontworpen voor en door beveiligers. Bij vragen zijn wij altijd bereikbaar via 085-1300760 of 06-45466932 (WhatsApp).

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheid.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.