Extra veilig inloggen met 2-stapsverificatie

Speciaal voor de veiligheid van onze klanten in de beveiligingsbranche, en ter bescherming van bedrijfs-, klant- en personeelsgegevens in Secusoft hebben wij 2-stapsverificatie ingevoerd. Hiermee wordt de authenticiteit van de persoon die probeert in te loggen gecontroleerd. Zo blijft de privacygevoelige informatie die jij opslaat in Secusoft plannings- en facturatiesoftware nog beter beschermd.

Wat is 2-stapsverificatie?
Tweestapsverificatie, of tweestapsauthenticatie, houdt in dat je bij Secusoft niet alleen inlogt met een wachtwoord, maar daarbij ook nog een code invoert die je op je mobiele telefoon te zien krijgt. Deze extra controle voorkomt dat iemand met alleen het wachtwoord in jouw account kan komen.

Hoe werkt 2-stapsverificatie?

  • Download de app Google Authenticator op je mobiele telefoon.
  • Log in op Secusoft en zet in jouw account de 2-stapsverificatie `Aan`.
  • Scan de streepjescode (QR-code) op het scherm met je mobiel.

Vanaf nu is het account aan de Authenticator-app gekoppeld. Elke keer dat je gaat inloggen voer je niet alleen je gebruikelijke wachtwoord in, maar ook de code die op je mobiele telefoon te zien is. Deze code wordt elke 30 seconden ververst, dus verandert elke halve minuut.

Waarom 2-stapsverificatie?


De belangrijkste reden waarom je deze extra beveiliging in jouw Secusoft account wil activeren, is omdat je zeker wil zijn dat je als enige in de backoffice van je bedrijf kunt komen, en gegevens zoals roosters en klantcodes kunt inzien en wijzigen. Het gebeurt te vaak dat we, met de overdaad aan wachtwoorden die overal voor nodig zijn, wachtwoorden automatisch opslaan in onze browser. Maar vergeet niet dat iedereen die achter je scherm kruipt, dus op die manier ook alle privacygevoelige gegevens van je beveiligingsbedrijf kan bekijken. Roosters en personeelsplanning, maar ook personeelsgegevens, interne berichten tussen de beveiligers, klantgegevens, zo ook alarmcodes en alarmmeldingen, facturatie, routelijsten en rapporten. En dat wil je echt niet, toch?

Meer weten over online veiligheid?
Maak dan nu een account aan en gebruik Secusoft voor jouw backoffice. Secusoft is een alles-in-één systeem, ontworpen voor en door beveiligers.

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheid.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.