Extra veilig inloggen met 2-staps verificatie

Extra veilig inloggen met 2-staps verificatie Secusoft, dé software voor beveiligers

Speciaal voor de veiligheid van onze klanten in de beveiligingsbranche en ter bescherming van hun backoffice in Secusoft, en privacygevoelige informatie die hier wordt opgeslagen, hebben wij 2-staps verificatie ingevoerd.

Wat is 2-staps verificatie?
2-staps verificatie houdt in dat je bij Secusoft niet alleen inlogt met een wachtwoord, maar daarbij ook nog een code invoert die je op je mobiele telefoon te zien krijgt.

Hoe werkt 2-staps verificatie?
- Download de app Google Authenticator op je mobiele telefoon.
- Log in op Secusoft en zet in jouw account de 2-staps verificatie 'aan'.
- Scan de streepjescode (QR-code) op het scherm met je mobiel.
Vanaf nu is het account aan de app gekoppeld. Elke keer dat je gaat inloggen voer je niet alleen je gebruikelijke wachtwoord in, maar ook de code die op je mobiele telefoon te zien is. Deze code wordt elke 30 seconden ververst, dus verandert elke halve minuut.

Waarom 2-staps verificatie?
De belangrijkste reden waarom je deze extra beveiliging in jouw Secusoft account wil activeren, is omdat je zeker wil zijn dat je als enige in de backoffice van je bedrijf kan komen, en gegevens zoals roosters en klantcodes kan inzien en wijzigen. Het gebeurt te vaak dat we, met de overdaad aan wachtwoorden die overal voor nodig zijn, wachtwoorden automatisch opslaan in onze browser. Maar vergeet niet dat iedereen die achter je scherm kruipt, dus op die manier ook alle privacygevoelige gegevens van je beveiligingsbedrijf kan bekijken. Roosters en personeelsplanning, maar ook personeelsgegevens, interne berichten tussen de beveiligers, klantgegevens, zo ook alarmcodes en alarmmeldingen, facturatie, routelijsten en rapporten. En dat wil je echt niet, toch?

Meer weten over online veiligheid en boetes voorkomen?
Maak dan nu een account aan en gebruik Secusoft voor jouw backoffice. Secusoft Security Software is een alles-in-één systeem, ontworpen voor en door beveiligers.

Gratis testaccount

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?
Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheid.

Gebruik je al de Secusoft App? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Gebruik je al de Secusoft App?

Gebruik je al de Secusoft App? Secusoft is continu in de beweging. Dagelijks worden er verbeteringen en vernieuwingen toegevoegd, de functionaliteiten uitgebreid, alles met een luisterend oor gericht ... lees verder »

Alex Konstantino Bro, een beveiliger in hart en nieren. - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alex Konstantino Bro, een beveiliger in hart en nieren.

Elke maand zal het team van Secusoft één van de beveiligingsbedrijven die gebruik maken van Secusoft planningssysteem extra extra onder de aandacht brengen. Als eerste is aan het woord Alex Konsta... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.