Extra veilig inloggen met 2-staps verificatie

Extra veilig inloggen met 2-staps verificatie Secusoft, dé software voor beveiligers

Speciaal voor de veiligheid van onze klanten in de beveiligingsbranche en ter bescherming van hun backoffice in Secusoft, en privacygevoelige informatie die hier wordt opgeslagen, hebben wij 2-staps verificatie ingevoerd.

Wat is 2-staps verificatie?
2-staps verificatie houdt in dat je bij Secusoft niet alleen inlogt met een wachtwoord, maar daarbij ook nog een code invoert die je op je mobiele telefoon te zien krijgt.

Hoe werkt 2-staps verificatie?
- Download de app Google Authenticator op je mobiele telefoon.
- Log in op Secusoft en zet in jouw account de 2-staps verificatie 'aan'.
- Scan de streepjescode (QR-code) op het scherm met je mobiel.
Vanaf nu is het account aan de app gekoppeld. Elke keer dat je gaat inloggen voer je niet alleen je gebruikelijke wachtwoord in, maar ook de code die op je mobiele telefoon te zien is. Deze code wordt elke 30 seconden ververst, dus verandert elke halve minuut.

Waarom 2-staps verificatie?
De belangrijkste reden waarom je deze extra beveiliging in jouw Secusoft account wil activeren, is omdat je zeker wil zijn dat je als enige in de backoffice van je bedrijf kunt komen, en gegevens zoals roosters en klantcodes kunt inzien en wijzigen. Het gebeurt te vaak dat we, met de overdaad aan wachtwoorden die overal voor nodig zijn, wachtwoorden automatisch opslaan in onze browser. Maar vergeet niet dat iedereen die achter je scherm kruipt, dus op die manier ook alle privacygevoelige gegevens van je beveiligingsbedrijf kunt bekijken. Roosters en personeelsplanning, maar ook personeelsgegevens, interne berichten tussen de beveiligers, klantgegevens, zo ook alarmcodes en alarmmeldingen, facturatie, routelijsten en rapporten. En dat wil je echt niet, toch?

Meer weten over online veiligheid en boetes voorkomen?
Maak dan nu een account aan en gebruik Secusoft voor jouw backoffice. Secusoft is een alles-in-één systeem, ontworpen voor en door beveiligers.

Gratis testaccount

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?
Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheid.

Secusoft nieuwste belangrijke updates - Secusoft, dé software voor beveiligers

Secusoft nieuwste belangrijke updates

2 april 2020 - Wij van Secusoft hebben weer nieuwe updates toegevoegd aan onze software om jouw dagelijkse activiteiten beter, makkelijker en sneller te doen verlopen. Lees hier ove... lees verder »

Ondernemer van de maand: AKE Beveiliging in Arnhem - Secusoft, dé software voor beveiligers

Ondernemer van de maand: AKE Beveiliging in Arnhem

19 maart 2020 - Ondanks de huidige sombere tijden van het coronavirus houden wij van Secusoft vast aan onze traditie en kiezen in de voorjaarsmaand maart opnieuw een Ondernemer van ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.