Factuurprogramma voor beveiligingsbedrijven

Secusoft heeft een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk factuurprogramma ingebouwd waarmee je eenvoudig en snel facturen opstelt en deze direct in PDF formaat naar jouw opdrachtgever kunt sturen. Dankzij de koppeling met de opdrachtgevers en de vooraf ingestelde tarieven heb je bijna geen typewerk en staan alle gegevens al vooraf ingevuld. Ook zie je in een aantal handige tabellen jouw omzet en ontvangen BTW per jaar en kwartaal. Zo heb je altijd een overzichtelijke kijk op jouw inkomsten.

Ben je op zoek naar een goed factuursysteem of voldoet jouw huidige programma niet meer? Dan ben je bij Secusoft aan het juiste adres! Secusoft is hét alles-in-één systeem waarmee je eenvoudig roosters, planning, rapportage, offertes én facturering regelt. In ons facturatieprogramma heb je een helder inzicht op welke bedragen er binnenkomen, in totaal of gesorteerd per klant.

Werken met een G-rekening

Met Secusoft is het mogelijk om je G-rekening toe te voegen en in te stellen welk percentage van het factuurbedrag er naar de G-rekening overgemaakt moet worden en welk deel naar uw gewone rekening. Dankzij deze handige functie hoef je zelf niks meer handmatig uit te rekenen. Je stelt bij het maken van de factuur alleen het percentage in en op de factuur wordt het totaalbedrag automatisch gesplitst en er wordt keurig vermeld welk bedrag er naar de G-rekening overgemaakt moet worden.  • Geen typewerk, alles wordt automatisch ingevuld
  • Automatisch splitsen van het totaalbedrag voor G-rekening
  • Handige tabellen met omzet en ontvangen BTW
  • Automatische factuurnummers
  • Automatische berekening van BTW bedragen
  • Direct versturen in PDF
  • Tot 3 documenten toe te voegen als factuurbijlage
  • Printbaar overzicht voor boekhouding
  • Factuur met één klik dupliceren met nieuw factuurnummer en datum

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Ondernemer van de maand: ZSecurity Joure. - Secusoft, dé software voor beveiligers

Ondernemer van de maand: ZSecurity Joure.

30 november 2019 - ZSecurity, een professioneel beveiligingsbedrijf, gevestigd aan het centraal gelegen industrieterrein aan de Nipkowweg in Joure, is onder de leiding van eigenaar ... lees verder »

Een NFC digitaal kloksysteem oftewel een mobiele prikklok. - Secusoft, dé software voor beveiligers

Een NFC digitaal kloksysteem oftewel een mobiele prikklok.

30 november 2019 - Secusoft maakt het voor de beveiligingsbranche mogelijk om te werken met NFC-transponders. Wilt u beschikken over exacte tijdsregistratie (gewerkte uren) van uw ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.