Factuurprogramma voor beveiligingsbedrijven

Secusoft heeft een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk factuurprogramma ingebouwd waarmee je eenvoudig en snel facturen opstelt en deze direct in pdf-formaat naar jouw opdrachtgever kunt sturen. Dankzij de koppeling met de opdrachtgevers en de vooraf ingestelde tarieven heb je bijna geen typwerk en staan alle gegevens al vooraf ingevuld. Ook zie je in een aantal handige tabellen jouw omzet en ontvangen btw per jaar en kwartaal. Zo heb je altijd een overzichtelijke kijk op jouw inkomsten.

Factuur meesturen als UBL/XML

UBL (Universal Business Language) is het standaard formaat voor elektronisch factureren. Als je vanuit Secusoft een factuur stuurt naar jouw opdrachtgever, dan kun je deze automatisch als UBL/XML meesturen.

Het is een XML bestand dat speciaal is uitgedacht voor facturen. Dit is een geheel ander bestand dan de PDF die we allemaal kennen. Een UBL-factuur maakt het mogelijk om factuurdata van boekhoudpakket A naar boekhoudpakket B te sturen. De UBL factuur kan hierdoor direct ingelezen worden zónder handmatige invoering. Zo kunnen maker en ontvanger via een UBL factuur met elkaar communiceren zonder dat ze elkaar hoeven te kennen.

Bedrijven betalen hierdoor veel sneller je factuur en er is minder kans op fouten dankzij de internationale universele opmaak. Factureren met UBL/XML-bestanden werkt hierdoor zeer efficiënt en tijdbesparend.

Werken met een G-rekening

Met Secusoft is het mogelijk om je G-rekening toe te voegen en in te stellen welk percentage van het factuurbedrag er naar de G-rekening overgemaakt moet worden en welk deel naar je gewone rekening. Dankzij deze handige functie hoef je zelf niks meer handmatig uit te rekenen. Je stelt bij het maken van de factuur alleen het percentage in en op de factuur wordt het totaalbedrag automatisch gesplitst en er wordt keurig vermeld welk bedrag er naar de G-rekening overgemaakt moet worden.

Ben je op zoek naar een goed factuursysteem of voldoet jouw huidige programma niet meer? Dan ben je bij Secusoft aan het juiste adres! Secusoft is hét alles-in-één systeem waarmee je eenvoudig roosters, planning, rapportage, offertes én facturering regelt. In ons facturatieprogramma heb je een helder inzicht op welke bedragen er binnenkomen, in totaal of gesorteerd per klant.

Voordelen:

  • Geen typwerk, alles wordt automatisch ingevuld
  • Automatisch splitsen van het totaalbedrag voor G-rekening
  • Handige tabellen met omzet en ontvangen btw
  • Automatische factuurnummers
  • Automatische berekening van btw-bedragen
  • Direct versturen in pdf
  • UBL-factuur met internationale opmaak wordt automatisch bijgevoegd
  • Tot 20 documenten toe te voegen als factuurbijlage
  • Printbaar overzicht voor boekhouding
  • Factuur met één klik dupliceren met nieuw factuurnummer en datum

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.