Factuurprogramma voor beveiligingsbedrijven

Secusoft heeft een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk factuurprogramma ingebouwd waarmee je eenvoudig en snel facturen opstelt en deze direct in pdf-formaat naar jouw opdrachtgever kunt sturen. Dankzij de koppeling met de opdrachtgevers en de vooraf ingestelde tarieven heb je bijna geen typwerk en staan alle gegevens al vooraf ingevuld. Ook zie je in een aantal handige tabellen jouw omzet en ontvangen btw per jaar en kwartaal. Zo heb je altijd een overzichtelijke kijk op jouw inkomsten.

Factuur meesturen als UBL/XML

UBL (Universal Business Language) is het standaard formaat voor elektronisch factureren. Als je vanuit Secusoft een factuur stuurt naar jouw opdrachtgever, dan kun je deze automatisch als UBL/XML meesturen.

Het is een XML bestand dat speciaal is uitgedacht voor facturen. Dit is een geheel ander bestand dan de PDF die we allemaal kennen. Een UBL-factuur maakt het mogelijk om factuurdata van boekhoudpakket A naar boekhoudpakket B te sturen. De UBL factuur kan hierdoor direct ingelezen worden zónder handmatige invoering. Zo kunnen maker en ontvanger via een UBL factuur met elkaar communiceren zonder dat ze elkaar hoeven te kennen.

Bedrijven betalen hierdoor veel sneller je factuur en er is minder kans op fouten dankzij de internationale universele opmaak. Factureren met UBL/XML-bestanden werkt hierdoor zeer efficiënt en tijdbesparend.

Online betaalmogelijkheid voor jouw klanten

Met Secusoft stuur je jouw klanten eenvoudig en veilig een betaallink bij elke factuur. Zo kan de klant jouw factuur direct online voldoen. Betalingen verlopen via het betaalplatform Mollie. Om online betalingen te kunnen ontvangen, heb je een Mollie-account nodig. Dit kun je aanmaken via onze Mollie partnerlink. In onze instructievideo zie je precies hoe je alle verdere stappen doorloopt om online betalingen in Secusoft te activeren. Mocht je hier niet uitkomen, dan helpen wij je graag.

Werken met een G-rekening

Met Secusoft is het mogelijk om je G-rekening toe te voegen en in te stellen welk percentage van het factuurbedrag er naar de G-rekening overgemaakt moet worden en welk deel naar je gewone rekening. Dankzij deze handige functie hoef je zelf niks meer handmatig uit te rekenen. Je stelt bij het maken van de factuur alleen het percentage in en op de factuur wordt het totaalbedrag automatisch gesplitst en er wordt keurig vermeld welk bedrag er naar de G-rekening overgemaakt moet worden.

Ben je op zoek naar een goed factuursysteem of voldoet jouw huidige programma niet meer? Dan ben je bij Secusoft aan het juiste adres! Secusoft is hét alles-in-één systeem waarmee je eenvoudig roosters, planning, rapportage, offertes én facturering regelt. In ons facturatieprogramma heb je een helder inzicht op welke bedragen er binnenkomen, in totaal of gesorteerd per klant.

Voordelen:

  • Geen typwerk, alles wordt automatisch ingevuld
  • Automatisch splitsen van het totaalbedrag voor G-rekening
  • Handige tabellen met omzet en ontvangen btw
  • Automatische factuurnummers
  • Automatische berekening van btw-bedragen
  • Direct versturen in pdf
  • UBL-factuur met internationale opmaak wordt automatisch bijgevoegd
  • Tot 20 documenten toe te voegen als factuurbijlage
  • Printbaar overzicht voor boekhouding
  • Factuur met één klik dupliceren met nieuw factuurnummer en datum

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.