Welkom BMS Security!

Welkom BMS Security! SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

SecuSoft heeft wederom een beveiligingsbedrijf als nieuwe klant mogen verwelkomen. Vanaf nu maakt ook BMS Security uit Hoofddorp gebruik van het handige alles-in-éénsysteem SecuSoft!

BMS Security is ontstaan toen de twee zeer gemotiveerde beveiligers Ali en Bulent besloten samen te gaan werken. Zij bundelden hun krachten en richtten een VOF op. Dat is nu twee jaar geleden en sindsdien heeft BMS Security zich dubbel en dwars bewezen als betrouwbare beveiligingspartner.

Zeer snelle dienstenlevering
het beveiligingsbedrijf uit Hoofddorp onderscheidt zich door de snelheid waarmee beveiligingsdiensten geleverd worden. Heb je voor morgen iemand nodig? Geen probleem, BMS Security levert snel én door het hele land. Of het nu gaat om evenementenbeveiliging, object- of alarmopvolging, of om een andere beveiligingsdienst. BMS Security werkt veel samen met andere beveiligingsbedrijven en zal binnenkort niet alleen op korte termijn beveiligers kunnen leveren, maar ook brandwachten en EHBO'ers.

SecuSoft denkt met je mee
Ali en Bulent wilden voor hun backoffice graag gebruik maken van SecuSoft, maar hadden daarvoor nog wel een vereiste. Het leek hen handig, zo niet onmisbaar, dat je per medewerker kunt zien in welk dienstverband deze werkt. Is een medewerker in loondienst, is het een zzp'er of werkt deze op uitzend/payrollbasis? Bij SecuSoft denken wij graag met onze klanten mee. Ons systeem is al zeer compleet maar nog niet allesomvattend, en daarom pasten wij deze opmerking graag toe. In het master account zie je nu tevens tegen welk uurtarief je werknemers aan de slag zijn.

Zo maken wij het SecuSoftsysteem nóg completer. Hopelijk is het voor jou, als je nog geen klant bij ons bent, nu nóg aantrekkelijker om ons systeem te gaan gebruiken als planningssoftware voor jouw beveiligingsbedrijf.

Probeer SecuSoft gratis uit
Wil je een gratis testaccount aanmaken? Dat kan! Zo kun je in alle rust eens rondkijken en de vele handige opties die SecuSoft bevat uitproberen. Ben je overtuigd en is SecuSoft hét antwoord op jouw probleem dat planning en rapportage heet? Neem contact met ons op en meld je vandaag nog aan bij SecuSoft Security Software, hét supervoordelige alles-in-eensysteem voor jouw backoffice!

Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws rondom SecuSoft beveiligingssoftware.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

WELKOM BIJ SECUSOFT: BVG SAFE CAPELLE A/D IJSSEL - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: BVG SAFE CAPELLE A/D IJSSEL

Welkom bij SecuSoft: BVG Safe Capelle a/d IJssel! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf BVG Safe te Capelle a/d IJssel is v... lees verder »

WELKOM BIJ SECUSOFT: CROWN SECURITY SERVICES RIDDERKERK - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: CROWN SECURITY SERVICES RIDDERKERK

Welkom bij SecuSoft: Crown Security Services Ridderkerk! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Crown Security Services te R... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.