Welkom bij Secusoft: BMS Security!

Welkom bij Secusoft: BMS Security!

Welkom bij Secusoft: BMS Security! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 8 mei 2018

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Secusoft heeft wederom een beveiligingsbedrijf als nieuwe klant mogen verwelkomen. Vanaf nu maakt ook BMS Security uit Hoofddorp gebruik van het handige alles-in-één systeem Secusoft!

BMS Security is opgericht door de zeer gemotiveerde beveiliger Bulent. In de afgelopen jaren heeft BMS Security en het team gediplomeerde beveiligers zich dubbel en dwars bewezen als betrouwbare beveiligingspartner.

Zeer snelle dienstenlevering
Het beveiligingsbedrijf uit Hoofddorp onderscheidt zich door de snelheid waarmee beveiligingsdiensten geleverd worden. Heb je voor morgen iemand nodig? Geen probleem, BMS Security levert snel én door het hele land. Of het nu gaat om evenementenbeveiliging, object- of alarmopvolging, of om een andere beveiligingsdienst. BMS Security werkt veel samen met andere beveiligingsbedrijven en zal binnenkort niet alleen op korte termijn beveiligers kunnen leveren, maar ook brandwachten en EHBO'ers.

Secusoft denkt met je mee
Bulent wilde voor zijn backoffice graag gebruik maken van Secusoft, maar hadden daarvoor nog wel één vereiste. Het leek hen handig, zo niet onmisbaar, dat je per medewerker kunt zien in welk dienstverband deze werkt. Is een medewerker in loondienst, is het een zzp'er of werkt deze op uitzend/payrollbasis? Bij Secusoft denken wij graag met onze klanten mee. Ons systeem is al zeer compleet maar nog niet allesomvattend, en daarom voldeden wij graag aan deze wens. In het master account zie je nu tevens tegen welk uurtarief je werknemers aan de slag zijn.

Zo maken wij het Secusoft systeem nóg completer. Hopelijk is het voor jou, als je nog geen klant bij ons bent, nu nóg aantrekkelijker om ons systeem te gaan gebruiken als planningssoftware voor jouw beveiligingsbedrijf.

Probeer Secusoft gratis uit
Wil je een gratis testaccount aanmaken? Dat kan! Zo kun je in alle rust eens rondkijken en de vele handige opties die Secusoft bevat uitproberen. Ben je overtuigd en is Secusoft hét antwoord op jouw probleem dat planning en rapportage heet? Neem contact met ons op en meld je vandaag nog aan bij Secusoft Security Software, hét supervoordelige alles-in-één systeem voor jouw backoffice!

Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws rondom Secusoft beveiligingssoftware.

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Meer informatie op: https://bmssecurity.nl/

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.