Welkom bij Secusoft: Nouris Security Ijmuiden!

Welkom bij Secusoft: Nouris Security Ijmuiden!

Welkom bij Secusoft: Nouris Security Ijmuiden! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 30 december 2018

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Welkom bij Secusoft: Nouris Security IJmuiden!
Opnieuw hebben wij van Secusoft Software voor Beveiligingsbedrijven een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Nouris Security in IJmuiden is vanaf nu een gewaardeerd lid van de groeiende Secusoft familie. Het werkterrein van Nouris Security is voornamelijk IJmuiden, Velsen, Driehuis en omstreken.

Nouris Security - Veiligheid in het vizier
Nouris Security is in het bijzonder een beveiligingsbedrijf voor MKB, gespecialiseerd in ad-hoc en spoedklussen. Heeft u meteen een beveiliger nodig? Nouris Security regelt het snel en feilloos voor u. Wanneer u op zoek bent naar mobiel surveillance of objectbeveiliging, dan bent u bij Nouris Security ook aan het juiste adres. Wilt u een alarmsysteem laten installeren of iets anders van beveiliging? Zowel particulieren als bedrijven kunnen die optie overwegen. Het is in een dergelijk geval handig om een expert te laten meekijken. De experts van Nouris Security staan voor een deskundig advies voor het beveiligen van uw bedrijf of huis.

Nouris Security is gespecialiseerd in:

- mobiele surveillance
- objectbeveiliging
- alarmopvolging
- advies en installatie van alarmsystemen
- ad-hoc beveiliging
- spoedklussen

100% veilig
Nouris Security beveiligt uw objecten. Secusoft uw backoffice. Gegevens zoals wachtwoorden en klantgegevens worden versleuteld opgeslagen en zijn zelfs voor ons niet inzichtelijk. Wij werken geheel volgens de nieuwe strenge eisen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei ingaat. Maar we doen meer. Ons systeem wordt maandelijks gecheckt door Forus-P en onze server is PCI DSS-compliant. Daarnaast werken al onze klanten in een eigen database.

Wij helpen u met het migreren van uw gegevens
Wilt u graag starten met Secusoft maar ziet u erg op tegen het verplaatsen van al uw data? Geen zorg, wij van Secusoft laten u niet in de kou staan. In overleg helpen wij u graag en deskundig met een snelle migratie van al uw bestanden.

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.