WELKOM BIJ SECUSOFT:NOURIS SECURITY IJMUIDEN

WELKOM BIJ SECUSOFT:NOURIS SECURITY IJMUIDEN SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Welkom bij SecuSoft: Nouris Security IJmuiden!
Opnieuw hebben wij van SecuSoft Software voor Beveiligingsbedrijven een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Nouris Security in IJmuiden is vanaf nu een gewaardeerd lid van de groeiende SecuSoft familie. Het werkterrein van Nouris Security is voornamelijk IJmuiden, Velsen, Driehuis en omstreken.

Nouris Security - Veiligheid in het vizier
Nouris Security is in het bijzonder een beveiligingsbedrijf voor MKB, gespecialiseerd in ad-hoc en spoedklussen. Heeft u meteen een beveiliger nodig? Nouris Security regelt het snel en feilloos voor u. Wanneer u op zoek bent naar mobiel surveillance of objectbeveiliging, dan bent u bij Nouris Security ook aan het juiste adres. Wilt u een alarmsysteem laten installeren of iets anders van beveiliging? Zowel particulieren als bedrijven kunnen die optie overwegen. Het is in een dergelijk geval handig om een expert te laten meekijken. De experts van Nouris Security staan voor een deskundig advies voor het beveiligen van uw bedrijf of huis.

Nouris Security is gespecialiseerd in:

- mobiele surveillance
- objectbeveiliging
- alarmopvolging
- advies en installatie van alarmsystemen
- ad-hoc beveiliging
- spoedklussen

100% veilig
Nouris Security beveiligt uw objecten. SecuSoft uw backoffice. Gegevens zoals wachtwoorden en klantgegevens worden versleuteld opgeslagen en zijn zelfs voor ons niet inzichtelijk. Wij werken geheel volgens de nieuwe strenge eisen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei ingaat. Maar we doen meer. Os systeem wordt maandelijks gecheckt door ForusP en onze server is PCI DSS-compliant. Daarnaast werken al onze klanten in een eigen database.

Meld u aan
Bent u overtuigd van het gemak en de vele voordelen van SecuSoft? Meld u dan vandaag nog aan. Liever eerst een proefversie ervaren? Ga dan naar onze testomgeving.

Wij helpen u met het migreren van uw gegevens
Wilt u graag starten met SecuSoft maar ziet u erg op tegen het verplaatsen van al uw data? Geen zorg, wij van SecuSoft laten u niet in de kou staan. In overleg helpen wij u graag en deskundig met een snelle migratie van al uw bestanden.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.