WELKOM BIJ SECUSOFT: Hoveling Security & Research

WELKOM BIJ SECUSOFT: Hoveling Security & Research SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Welkom bij SecuSoft: Hoveling Security & Research! Wij van SecuSoft Software voor Beveiligingsbedrijven hebben wederom een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Hoveling Security & Research uit Hengelo maakt vanaf nu ook gebruik van alle voordelen en gemakken van SecuSoft!

Hoveling Security & Research is een jong en energiek professioneel beveiligingsbedrijf, gevestigd aan Leeuwerkstraat 16 in Hengelo. Hoveling Security & Research is opgericht door eigenaar/directeur John Hoveling. John beschikt over alle benodigde papieren en certificaten, niet alleen om een bedrijf te leiden, maar ook om zelf on-the-job te zijn. Hij heeft een ruime ervaring in deze enerverende en snel groeiende branche opgedaan bij een van de grootste spelers in de markt.

Hoveling Security & Research heeft ervaring met de meeste klussen in de beveiliging, en is gespecialiseerd in:
- rouw- en trouwbewaking
- terreinbewaking
- recreatiebewaking
- recherchediensten
- interne bedrijfsdiefstal
- ziekteverzuim
- Track en Trace

Met SecuSoft werkt u efficiënter
Hoveling Security & Research voegt zich bij de vele beveiligingsbedrijven die SecuSoft Security Software gebruiken voor hun backoffice. En niet zonder reden. SecuSoft is afgestemd om het werk van u, als eigenaar van een beveiligingsbedrijf, makkelijker en efficiënter te laten verlopen.
Hoe? Nou, zo:

Bij SecuSoft heeft elke medewerker een eigen login. U bepaalt wie wat kan zien, en mag wijzigen.
U plant eenvoudig de bezetting voor evenementenbeveiliging en roosters in.
U maakt routelijsten, waarbij automatisch de afstand van het huisadres van de beveiliger naar de klanten wordt berekend.
De voortgang van beveiligers in opleiding houdt u bij in het POL rapport.
Met één druk op de knop sturen werknemers ronderapporten en alarmopvolgingen naar de opdrachtgever.
Ook offertes en facturen maakt u op in SecuSoft. In de stijl van uw bedrijf, voorzien van uw bedrijfslogo, waardoor uw bedrijf nog professioneler oogt.

Daarnaast biedt SecuSoft een overzicht per medewerker, met ruimte voor bijvoorbeeld kledingmaten, verloopdata van passen en aantal gewerkte uren, en per opdrachtgever, eveneens met urenregistratie.

100% veilig
Hoveling Security & Research zorgt voor professionele research en bewaking. SecuSoft bewaakt uw backoffice. Gegevens zoals wachtwoorden en klantgegevens worden versleuteld opgeslagen en zijn zelfs voor ons niet inzichtelijk. Wij werken geheel volgens de nieuwe strenge eisen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei 2018 ingegaan is. Maar we doen meer. Os systeem wordt maandelijks gecheckt door ForusP en onze server is PCI DSS-compliant. Daarnaast werken al onze klanten in een eigen database.

Meld u aan
Bent u overtuigd van het gemak en de vele voordelen van SecuSoft? Meld u dan vandaag nog aan. Liever eerst een proefversie ervaren? Ga dan naar onze testomgeving.

Volg SecuSoft op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze aanbiedingen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

  • WELKOM BIJ SECUSOFT: Hoveling Security & Research SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven
  • WELKOM BIJ SECUSOFT: Hoveling Security & Research SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven
Wat is de taak van de mobiele surveillance? - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Wat is de taak van de mobiele surveillance?

Elke beveiligingsdienst levert een aantal werkzaamheden af tijdens de mobiele surveillance, dit kan per bedrijf in details ietwat afwijken, doch in praktijk zullen de werkzaamheden vergelijkbaar zijn.... lees verder »

WELKOM BIJ SECUSOFT: Securicos Beveiliging Rotterdam - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: Securicos Beveiliging Rotterdam

Welkom bij SecuSoft: Securicos Beveiliging Rotterdam! Wij van SecuSoft Software voor Beveiligingsbedrijven hebben wederom een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Securicos Beveiliging... lees verder »