Weer nieuwe aansluiting beveiligingsbedrijf op SecuSoft-systeem

Weer nieuwe aansluiting beveiligingsbedrijf op SecuSoft-systeem SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Wij hebben afgelopen weekend wederom een nieuwe kant mogen aansluiten op ons online beveiligingsportaal SecuSoft, en daar zij wij best trots op!

SecuSoft groeit dóór
Maar tijd om achterover te leunen heeft eigenaar en ontwikkelaar Leo Hoogma niet, want hij blijft het planning-, rapportage- en communicatiesysteem volop ontwikkelen. Hierdoor zorgt Leo dat SecuSoft nóg beter aansluit bij de wensen van jou als eigenaar van een particulier beveiligingsbedrijf, en wij hopen dan ook dat we je binnenkort als nieuwe klant mogen begroeten.

Binnen 24 uur geregeld
Wat veel van onze klanten een groot pluspunt vonden bij de overstap naar SecuSoft, is dat het systeem binnen 24 uur volledig operationeel was. Zo konden de mannen en vrouwen van de beveiliging direct weer aan de slag, onderwijl gebruikmakend van het handige SecuSoftsysteem.

Wil je meer weten of een demo zien? Maak dan nu gratis een proefaccount aan of bel met Leo Hoogma, eigenaar en ontwikkelaar van SecuSoft, via 085-1300760, tevens bereikbaar via WhatsApp via 06-45466932.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.