Wat vinden gebruikers van Secusoft?

Wat vinden gebruikers van Secusoft?

Wat vinden gebruikers van Secusoft? Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 3 december 2020

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Bij Secusoft luisteren wij graag naar onze klanten. De ondernemers in de particuliere beveiligingsbranche is immers voor wie wij onze planningsoftware ontwikkeld hebben. Elke aanpassing die wij doen, doen wij naar het beste van ons kunnen. Daarom blijven wij graag in contact met de mensen die onze software dagelijks gebruiken.

Hoe dan? Onder andere door het lezen van de Google-reviews
Wij vinden het belangrijk om te weten wat onze klanten van Secusoft vinden. Zo lezen wij gelukkig een hoop positieve reviews. Een kleine greep uit de reacties van Secusoftgebruikers:

"Wij werken nu een aantal maanden met Secusoft en zeker voor de beveiligingsbranche is dit een absolute aanrader.
De planning is duidelijk en de ondersteuning en bereikbaarheid is goed."

"Zeer te spreken over de geleverde kwaliteit. We hebben nu een planningssysteem dat ook daadwerkelijk functioneel is voor onze organisatie.
En als iets er nog niet bij zit dan wordt er direct in mogelijkheden gedacht en komt er altijd snel een oplossing!"

"Zowel de planningsoftware als de koppeling van de website is ideaal. Dit bedrijf staat altijd open voor ideeën, maar ook kritiek.
Een oplossing is altijd snel gevonden. Er wordt geluisterd als je belt. Al met al super service, kwaliteit en zeker niet te duur"


Open voor feedback
Natuurlijk is het fijn om complimenten te lezen, maar voor ons is het misschien wel belangrijker om te weten welke feedback onze gebruikers hebben. Want wij bieden een systeem aan dat op maat gemaakt is voor beveiligingsbedrijven in Nederland, én daarbuiten. Zo hebben wij onlangs weer een nieuwe internationale klant uit Suriname mogen ontvangen. Daarom is klantenfeedback voor ons zeer relevant.

Persoonlijk contact
Er gaat niets boven persoonlijk contact. Dat blijkt in deze rare tijden maar eens te meer. Gelukkig is de telefoon zo gepakt. Wij stellen onze lijnen beschikbaar voor support en informatievragen. Je kunt ons 7 dagen per week bereiken per telefoon en via WhatsApp. Wij zijn er als het jóu uitkomt. Of beter gezegd: Als jij er even niet meer uitkomt.

Klantbeoordelingen op Google

Vind je het leuk om onze reviews te lezen? Dat kan op Google. Ben je al Secusoft-klant of heb je onze software gratis geprobeerd? Dan stellen wij het zeer op prijs als je een review wilt achterlaten. Zo help je ons onze software nog beter af te stemmen op de behoefte van beveiligingsbedrijven. En zo help je tevens andere ondernemers in de beveiligingsbranche een overwogen keuze te maken als het gaat om een programma voor de planning, communicatie en rapportage. Namens Secusoft bedankt.

Ben je nog geen klant maar heb je wel overwogen over te stappen naar een handig, alles in één systeem voor je:

  • Roosters
  • Urenregistratie
  • Alarmbonnen
  • Werkinstructies
  • Dienstrapporten
  • En meer?


Test dan nu onze software gratis uit. Wie weet mogen wij dan ook jou in 2021 verwelkomen als nieuwe klant bij Secusoft, dé software voor beveiligers.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.