Updates van Secusoft

Updates van Secusoft

Updates van Secusoft Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 14 oktober 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Wij zijn niet zo van het stil zitten, hier bij Secusoft. Onze software bestaat inmiddels 10 jaar en we zijn elke dag volop in ontwikkeling. Zo werd Secusoft oorspronkelijk ontworpen om beveiligingsbedrijven uit de brand te helpen met hun planning, hun registraties en rapportages. Maar inmiddels vindt Secusoft ook in steeds meer andere branches aftrek, zoals in de handhaving en toezichthouding. Dat is de reden dat wij 2 nieuwe modules hebben toegevoegd, waarover zometeen meer.
Ook hebben wij weer een paar van onze bestaande modules geoptimaliseerd, waardoor jij nu nóg meer uit Secusoft kunt halen. Even een update:

Nieuw: Proces-verbaal en Mutaties
Speciaal voor de boa's, handhavers en toezichthouders die Secusoft willen gebruiken hebben wij twee belangrijke modules toegevoegd:

  • Proces-verbaal
  • Mutaties

Deze functies maken het handhavers gemakkelijk om snel een officieel proces-verbaal of mutatie toe te voegen, dat in geval van een rechtszaak kan worden gebruikt door een officier van justitie als ondersteunend bewijs. Het document wordt voorzien van de exacte gps-coördinaten van de plaats van het gebeurde. Maar er is meer.

Zowel de module Proces-verbaal als de module Mutaties kan worden voorzien van een standaard inleidende tekst, met daarin een aantal dynamische tags voor o.a. naam, korps, nummer van akte en verbalisantnummer. Bij het proces-verbaal kan de handtekening van de verbalisant via een upload worden ingevoegd, en door het toevoegen van standaardopmerkingen hoeft bij eenzelfde bevindingen niet telkens hetzelfde te worden ingetypt. Dat bespaart tijd!

Tekst high lighten in Specifiek rapport
Soms heb je een specifiek rapport dat uit heel veel tekst bestaat, waarbij je de nadruk graag op een deel of enkele delen van die tekst wilt leggen. In Secusoft is het mogelijk om via de arceer-knop tekst geel te arceren, waardoor deze in het uiteindelijke rapport extra in het oog springt. Dat valt wel op!

Rapporten meezenden in pdf nu mogelijk
Met de vele internetcriminelen die online actief zijn, wordt het steeds vaker afgeraden om te klikken op links in e-mails. Steeds meer bedrijven werken daarom met beveiligde mailsystemen, waarbij links in e-mails niet langer aanklikbaar zijn op de computer. Vandaar dat wij bij Secusoft de kans bieden om rapportages in pdf mee te sturen. Dit kan op dit moment al met alarmbonnen, processen-verbaal en mutaties, en zal in de loop van de week ook met andere rapportages mogelijk zijn. Zo hoeft de ontvanger niet eerst via de link naar het rapport te gaan, maar ontvangt hij of zij deze direct als bijlage in de inbox.

Stamkaart medewerker uitprinten
Voor een goed personeelsdossier is het belangrijk dat je alle gegevens van medewerkers op één plek gebundeld hebt. Dat heb je natuurlijk goed geregeld met Secusoft, hier zijn alle stamgegevens op één centrale plek. Wil je het personeelsdossier ook graag op papier hebben, dan vind je het vast handig om te weten dat je in Secusoft met één druk op de knop alle stamgegevens van elke medewerker kunt uitprinten. Dat kan door middel van het oog-icoon vanuit het medewerkeroverzicht.

Ontdek wat Secusoft voor jou kan betekenen
Werk jij nog niet met Secusoft, maar zou je dat wel willen? Ben je op zoek naar een betrouwbaar alles-in-éénsysteem voor de backoffice van jouw onderneming? Dan ben je hier op de juiste plek. En om dat aan je te laten zien mag je onze software 2 weken lang gratis uitproberen, om te kijken of het voor jou werkt. Bevalt onze software jou niet? Even goede vrienden. Maar ben je overtuigd geraakt van de praktische functies en wil je Secusoft zeker niet meer missen in jouw bedrijf? Dan zetten we je account graag voor je om in een betaald account. Wij hanteren zeer vriendelijke prijzen. Zo kan je direct verder werken en bespaar jij nóg meer tijd, dankzij Secusoft!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.