Tijdregistratie aanvang- en eindtijd van Secusoft

Tijdregistratie aanvang- en eindtijd van Secusoft

Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 20 juli 2022

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Wil jij een exacte registratie van het aantal gewerkte uren of minuten hebben? Is het in jouw branche van belang dat medewerkers in- en uitchecken op locatie, en wil jij kunnen zien hoe lang iedere medewerker aanwezig is geweest? Dat kan met de module Tijdregistratie van Secusoft.

NFC, eenvoudig zelf te programmeren
Een NFC-tag is in veel (online) shops verkrijgbaar, zoals bij NFC Nederland. De kosten zijn gering, en het programmeren van een tag (aangeven wat de tag moet gaan registreren) is eenvoudig zelf te doen. Maar ieder zijn expertise. Als je er zelf niet uitkomt dan helpt het Secusoft support team jou uiteraard graag bij het installeren van je NFC-tags.

Aanvang en einde dienstregistratie op locatie

In Secusoft zijn aanmeld- en afmeldtags aan elkaar te koppelen. Zo kun je per locatie één set tags gebruiken. Wij hebben voor Secusoft een mooi Aanvang & Einde dienst bordje ontworpen. Het bordje is gemaakt om op een binnen- of buitenmuur te bevestigen. Medewerkers kunnen bij de start van hun dienst de Aanvang tag scannen, en weer uitchecken door het scannen van de Einde tag.

In het registratie-overzicht zie jij als werkgever alle aan- en afmeldingen, voorzien van exacte tijd, gps-locatie en details.

Wij hebben een instructievideo gemaakt waarop je ziet hoe dit precies in zijn werk gaat.

Aanvang & Einde bord met tijdregistratietags voorzien van jouw eigen logo

Het Aanvang & Einde bordje is onafhankelijk van weersinvloeden en verkrijgbaar met jouw eigen logo erop. Wil jij ook een aan- en afmeldbord bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aan- en afmeldingen kunnen worden gekoppeld aan het rooster
Wil jij dat de gescande tijden in het rooster worden overgenomen? Koppel dan de aan- en afmeldtags aan het rooster via de instellingen, en de gewerkte tijden zie je terug in het rooster.

Probeer Secusoft registratiesoftware gratis uit

Ben je nog geen klant van Secusoft, maar wil jij de voordelen van tijdregistratie met NFC wel eens proberen? Maak dan een gratis proefaccount aan en maak 2 weken lang gratis en volledig vrijblijvend gebruik van alle modules van Secusoft.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

  • Tijdregistratie aanvang- en eindtijd van Secusoft Secusoft, dé software voor beveiligers
Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt!

8 september 2023 - Kan jij niet snel lezen of schrijven? Vandaag is het Wereldalfabetiseringsdag. Dat is speciaal voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Als beveiliger moet je rapportages schrijven.... lees verder »

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft - Secusoft, dé software voor beveiligers

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft

4 september 2023 - Wij helpen ondernemers met het stroomlijnen van hun werkzaamheden door middel van praktische en efficiënte software. Daarom ontwikkelden wij Secusoft. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Zo... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.