Tijdbesparend planningsprogramma voor de beveiligingsbranche

Tijdbesparend planningsprogramma voor de beveiligingsbranche

Tijdbesparend planningsprogramma voor de beveiligingsbranche Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 26 november 2020

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Dit is hoe wij denken over het rooster- en planningssysteem

Binnen Secusoft is de planningssoftware voor het maken van de dienstroosters de meest gebruikte module. Hiermee worden keer op keer, elke loonperiode opnieuw, duizenden medewerkers ingeroosterd en tienduizenden diensten ingepland.
De meest uiteenlopende klanten gebruiken onze roostersoftware, van kleine bedrijven met een paar medewerkers tot grote, soms landelijke, internationale bedrijven met meer dan 200 man personeel. Maar onze klanten hebben allemaal één ding gemeen: het zijn stuk voor stuk specialisten in de beveiligingsbranche. En dat is precies waar wij ons op focussen.

Speciaal voor en door beveiligingsbedrijven

We richten ons op één specifieke doelgroep: bedrijven die werkzaam zijn in de particuliere beveiligingsbranche. En dat is precies wat ons uniek maakt.
Het resultaat is een zeer gespecialiseerde software boordevol specialiteiten die speciaal voor beveiligingsbedrijven gemaakt zijn. Geen onnodige toeters en bellen die niks te maken hebben met de branche.

Efficiënt plannen

Plannen kost tijd en elke klik die je minder kunt doen is winst. Dat begrijpen we goed. Daarom streven wij er continu naar om het plannen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. En dankzij intensief contact met onze klanten zien wij regelmatig praktijkvoorbeelden die ons inspiratie geven om onze software nóg efficiënter te laten verlopen.

Een aantal voorbeelden:
Het lijken misschien onbenullige details, maar in de praktijk leveren de kleinste dingen vaak veel gemak en tijdwinst op. Ons planningsprogramma heeft onder andere deze trucjes:

  • Automatisch invullen van aanvang, einde en pauze bij het selecteren van de opdrachtgever.
  • Automatisch invullen van de juiste toeslagen groep aan de hand van de opdrachtgever en direct een automatische berekening van de onregelmatigheidstoeslagen en feestdagentoeslag.
  • Zodra een medewerker en opdrachtgever zijn geselecteerd wordt er automatisch een berekening gemaakt van de kilometers via Google Maps of de daadwerkelijke reiskosten via TriOpSys zoals de cao dat voorschrijft.
  • Uitgebreide filtermogelijkheden: Je kunt bijvoorbeeld alleen de niet ingeroosterde medewerkers tonen met een bepaalde classificatie (bijv. hondengeleider). Hierdoor zie je snel wie er nog beschikbaar is. En je kunt een selectie maken op datum, opdrachtgever of naam medewerkers.
  • Open diensten en zelfroosteren. Je kunt alvast de hele planning erin zetten, ook al weet je nog niet wie de dienst kan invullen. Je krijgt duidelijk in beeld welke diensten er nog open staan. Eventueel kun je open diensten op "zelfroosteren" zetten waarbij de medewerkers zich kunnen inschrijven.
  • Medewerkers kunnen hun beschikbaarheid invullen en afwijkende werktijden doorgeven. Ook zit er een handig aanmeld- en afmeldsysteem in.

Updates op komst

Ondanks dat we nu al een behoorlijk uitgebreide planningstool hebben kan het natuurlijk altijd beter. We hebben flink wat uitbreidingen in petto voor de komende maanden waarmee er nog meer inzicht komt, en er nog meer mogelijk is. Onder andere door koppeling van tarieven, meer cao-meldingen en sneller een rooster maken door het inladen van een rooster template.

Houd onze blogs en social media kanalen in de gaten voor de updates!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.