Secusoft Ondernemer van de maand juni: Toppie Beveiliging/Dienstverlening in Alphen a/d Rijn

Secusoft Ondernemer van de maand juni: Toppie Beveiliging/Dienstverlening in Alphen a/d Rijn

Secusoft Ondernemer van de maand juni: Toppie Beveiliging/Dienstverlening in Alphen a/d Rijn Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 30 juni 2020

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Voor de eerste keer mogen wij van Secusoft als Ondernemer van de maand juni een bedrijf in het zonnetje zetten dat in haar dagelijkse beslommeringen geleid, gecoached en draaiende wordt gehouden door een vrouw.
Echt leuk, een jongedame die door het glazen plafond is gegaan, Samantha Kleijwegt van het interessante en jonge bedrijf Toppie Dienstverlening in Alphen aan den Rijn.

Toppie is de verzamelnaam voor drie takken van het bedrijf, te weten Toppie Beveiliging/Dienstverlening, Toppie Verkeersregelaars (Toppie Traffic) en Rijschool Toppie.

Samantha heeft de wegen van de eigenaar van een aantal bedrijven, waaronder Toppie Dienstverlening, gekruist toen zij haar motorrijbewijs aan het halen was. Hij zocht iemand capabel genoeg om alles in het beveiligingsbedrijf draaiende te houden, zij zocht een nieuwe uitdaging bij voorkeur in de beveiligingsbranche. Sindsdien is Samantha de spil waar Toppie Dienstverlening om draait, tot grote tevredenheid van alle partijen. Toppie Dienstverlening werkt met personeel in loondienst, maar huurt ook beveiligers in en veel zzp-er’s. Iedereen wordt met respect, vertrouwen en gevoel voor gelijkwaardigheid behandeld.
“Zzp-er’s vormen een belangrijk onderdeel van het bedrijf,” vertelt Samantha, “en bij Toppie gaan wij met iedereen heel netjes om. Wij zijn net een familie, bij problemen ondersteunen en helpen wij elkaar. De Corona pandemie heeft verschillende nare situaties met zich meegebracht, waarbij mensen door de lockdown in financiële problemen kwamen. Dan staan wij klaar om te helpen. Wij zijn niet een bedrijf dat de winstmarges boven alles op de prioriteit lijst zet, het gaat om samenwerking en om mensen. Samen klaren we de klus.”

Wat denkt Samantha over vrouwen binnen de beveiligingsbranche?
Ze lacht: “In de beveiliging kunnen situaties ontstaan die een vrouw vaak makkelijker en soepeler kan afhandelen als haar mannelijke collega. Vrouwen zijn vaak diplomatieker en kunnen beter omgaan met verbale agressie en gevoelige conflictsituaties.”
Samantha vindt dat de rol van de beveiliging de laatste jaren sterk is veranderd, er wordt meer nadruk gelegd op hospitality en conflictoplossend vermogen. Dat zijn ook de eigenschappen die een moderne beveiliger zal moeten hebben, naast eerlijkheid, overtuigend kunnen optreden, flexibel, integer en met een flinke dosis vakkennis.

“Corona brengt nieuwe, onbeproefde situaties in onze maatschappij,” zegt Samantha. “Situaties zoals recentelijk op het Malieveld in Den Haag, waarbij agressief gedrag bij de protesten extra druk legt op de beveiligers, dergelijke situaties zijn best moeilijk om gewetensvol te hanteren.”

Toppie Dienstverlening werkt al geruime tijd met de Secusoft planningssoftware en wij vragen Samantha naar haar ervaringen met Secusoft software.
“Wij zijn best een tijdje op zoek geweest naar een passend planningssoftware systeem. Wij werken met verschillende groepen beveiligers, elke groep heeft zo haar eigen verwachtingen en eisen. Daarbij is bij het aanschaffen van nieuwe software ook een budgettair vraagstuk van belang. Secusoft is een ongelooflijk compleet systeem, eenvoudig om mee te werken en overzichtelijk. De ontwikkelaar van Secusoft, Leo Hoogma, is bijzonder klantvriendelijk, helpt altijd persoonlijk met vragen en verwachtingen, voert snel de gevraagde aanpassingen in het systeem uit.
Ik wilde bijvoorbeeld ook de inkomende facturen in het systeem hebben en Leo heeft binnen een dag deze aanpassing gerealiseerd. Dat is geweldig. En daarbij is bij de Secusoft de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend, je blijft als Secusoft klant altijd blij, ook wanneer je de maandelijkse factuur moet betalen. Ik raad Secusoft echt iedereen aan!”

Samantha Kleijwegt, een vrouw in een mannenwereld, staat prima haar mannetje in elke situatie. De werkdruk is best groot en Toppie Dienstverlening een sterk groeiend bedrijf. Daarom is Samantha zeer blij geworden met de komst van een fulltime ondersteuning op kantoor. Sinds kort deelt ze haar gevarieerde werkzaamheden en de kantoorruimte met collega Jeffrey en, het is een match made in heaven, zij vullen elkaar geweldig aan. En op kantoor alsook in het hele bedrijf, heerst een sfeer van vertrouwen en loyaliteit. Mensen werken samen zonder achterdocht aan een gezamenlijke doel, behulpzaam en integer naast elkaar.
Wat een mooie sfeer om je werkdagen in door te brengen, wat een mooi bedrijf met een positieve filosofie en uitstraling.
Toppie dienstverlening, een top bedrijf om voor te werken.

* Op de foto Samantha en haar trouwe viervoeter

Lees meer over Toppie Beveiliging op https://toppiedienstverlening.nl/

Meer informatie op: https://toppiedienstverlening.nl/

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

  • Secusoft Ondernemer van de maand juni: Toppie Beveiliging/Dienstverlening in Alphen a/d Rijn Secusoft, dé software voor beveiligers
  • Secusoft Ondernemer van de maand juni: Toppie Beveiliging/Dienstverlening in Alphen a/d Rijn Secusoft, dé software voor beveiligers
Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.