Secusoft integreert premies voor statische bewaking

Secusoft integreert premies voor statische bewaking

Secusoft integreert premies voor statische bewaking Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 18 november 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Dat Secusoft al een poos niet alleen in Nederland wordt gebruikt, wist je waarschijnlijk al. Wij hebben klanten in Curaçao, Suriname en België. De regels zijn voor bewakingsfirma's overal weer anders. Daarom heeft Secusoft nu de tarieven volgens de Belgische cao geïntegreerd in onze software, voor onze Belgische gebruikers.

Cao voor statische bewakingsfirma's
In België spreken ze niet van beveiligers, maar van bewakingsagenten. Ook zijn er verschillende takken binnen de beveiliging, en heb je voor elke type bewaking in België een andere vergunning nodig. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen statische bewaking, mobiele bewaking, waardentransport, beheer van een alarmcentrale, bescherming van personen, winkelinspectie, evenementenbewaking, bewaking uitgaansmilieu, doorzoeken van roerende of onroerende goederen, verrichten van vaststellingen, begeleiding van groepen van personen met het oog op de verkeersveiligheid, bediening van technische middelen en toezicht op en controle van personen.

Wij vinden het interessant om ons hierin te verdiepen, en om onze internationale kennis over de beveiligingswereld op deze manier verder uit te breiden.

Nieuw in Secusoft: premies voor statische bewaking

De afgelopen week hebben wij een nieuw systeem in Secusoft geïnstalleerd waarmee Belgische gebruikers eenvoudig de toeslagen, ofwel premies, volgens de Belgische terminologie, kunnen berekenen en toepassen voor bewakingsagenten werkzaam in de statische bewaking. Wij maken hierbij gebruik van de tarieven zoals vastgesteld in de collectieve arbeidsovereenkomst, de cao.

Tarieven voor bewakingsagenten in België
Onze zuiderburen ontvangen net als beveiligers in Nederland toeslagen bij het werken in de nacht, in het weekend en tijdens feestdagen. In België wordt daarbij nog onderscheid gemaakt of een feestdag op een werkdag, een zaterdag of een zondag valt. Ook maakt het verschil of je op een zaterdagnacht werkt, of op een zondagnacht.

Een bewakingsagent ontvangt daarnaast, anders dan zijn Nederlandse collega-beveiliger, een premie wanneer hij of zij een wapen moet gebruiken, wanneer deze met een `persoonlijke hond` werkt, en wanneer er waardevolle goederen vervoerd moeten worden. Daarbij zijn er tevens tarieven vastgesteld voor `buitengewone vakantietoelage` en de 'syndicale premie`.

Vanaf nu wordt het toepassen van tarieven ook voor internationale Secusoftgebruikers eenvoudig met onze toeslagenmodule in Secusoft.

Secusoft is dé software voor bewakingsfirma's

Wilt u Secusoft gebruiken voor uw bewakingsfirma, maar gaat u liever niet over één nacht ijs? Dat begrijpen we bij Secusoft. U krijgt daarom van ons de mogelijkheid Secusoft 14 dagen te testen zonder verplichtingen. U maakt eenvoudig een proefaccount aan via onze website, waarna u direct kunt inloggen. En bevalt onze software niet? Even goede vrienden. U bent niets verplicht.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en updates omtrent Secusoft.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt!

8 september 2023 - Kan jij niet snel lezen of schrijven? Vandaag is het Wereldalfabetiseringsdag. Dat is speciaal voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Als beveiliger moet je rapportages schrijven.... lees verder »

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft - Secusoft, dé software voor beveiligers

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft

4 september 2023 - Wij helpen ondernemers met het stroomlijnen van hun werkzaamheden door middel van praktische en efficiënte software. Daarom ontwikkelden wij Secusoft. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Zo... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.