Secusoft nu ook mobiel beschikbaar

Secusoft nu ook mobiel beschikbaar

Secusoft nu ook mobiel beschikbaar Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 9 januari 2018

E-mail Leo Hoogma Linkedin

We hebben goed nieuws voor alle gebruikers van Secusoft. Vanaf nu is het systeem namelijk ook te raadplegen én te gebruiken vanaf je mobiele telefoon!

Werknemersvoordeel
Voor de medewerkers van het beveiligingsbedrijf levert dit een groot voordeel op: Zij kunnen vanaf nu te allen tijde op hun mobiel het rooster inzien en interne berichten lezen en versturen naar collagebeveiligers. Ook het bekijken van klantgegevens met alarmcodes, informatie over het pand, adres, WA etc. is mogelijk vanaf je smartphone. Alarmbonnen aanmaken, calamiteitenrapporten of een specifiek rapport, dienstrapporten en surveillance/ronderapporten zijn nu eenvoudig aan te maken via Secusoft op je mobiel.

Het systeem de baas
Als eigenaar van het bedrijf heb je met deze mobiele bereikbaarheid het voordeel dat je personeelsbezetting en routelijsten kunt invoeren en wijzigen, ook wanneer je niet achter je computer zit. Je kunt gewoon op je mobiele telefoon inloggen en dingen bekijken en aanpassen.

De Secusoft app

Voor al onze gebruikers bieden wij tevens gratis de Secusoft app aan. Zo kan je nóg sneller werken in jouw eigen Secusoftomgeving, en heb je in de app altijd alle gegevens bij de hand.

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.