Secusoft geeft korting aan leden VEB!

Secusoft geeft korting aan leden VEB!

Secusoft geeft korting aan leden VEB! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 29 mei 2018

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Het kaf van het koren onderscheiden. Zorgen voor kwaliteit op het gebied van beveiliging en veiligheid, dat vinden wij bij Secusoft belangrijk, net als u. Daarom hebben wij ons aangesloten bij brancheorganisatie de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Voor alle nieuwe klanten van Secusoft die tevens lid zijn van de VEB hebben wij een leuke actie!

Gratis setupkosten!

Meldt u zich aan voor de beveiligingssoftware van Secusoft, dan regelt u voortaan uw planning en organisatie (evenementen, rooster), rapportage en communicatie in één handig systeem.

De voordelen van Secusoft op een rijtje:

  • tijd en kosten besparen door effectiever werken;
  • planning, rapportage en communicatie op één plek;
  • (evenementen) plannen met o.a. overzicht op openstaande diensten en automatische toeslagenberekening;
  • verschillende werklocaties voor dezelfde klant in één factuur;
  • werken in een extreem beveiligde omgeving;
  • eenvoudig de juiste rapporten aanmaken;
  • mobiel zeer gebruiksvriendelijk én een App voor Android en iOS;
  • ...en nog veel meer.

Aan alle nieuwe klanten van Secusoft die hun VEB-registratienummer kunnen tonen berekenen wij geen setupkosten. Dat scheelt dus direct € 50 of € 100, afhankelijk van het abonnement die je kiest.

Secusoft is eenvoudig in gebruik, wordt afgestemd op uw wensen en is de meest complete software voor uw backoffice in de beveiligingsbranche. Het is een uniek systeem, en zeer aantrekkelijk geprijsd. Wij bieden verschillende abonnementen die al beginnen bij € 25 per maand. Dit geeft u toegang tot vele functies en mogelijkheden van onze software. Twijfelt u nog? U mag het gratis uitproberen...

Privacywetgeving (AVG)
Ook Secusoft heeft te maken met vernieuwde wetgeving rondom privacy: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In onze privacyverklaring kunt u lezen welke gegevens wij van onze klanten verzamelen, met welk doel wij dat doen en hoe lang wij deze gegevens bewaren.

Heeft u vragen over Secusoft of wilt u zich aanmelden? Neem contact met met ons op via 085-1300760 of info@secusoft.nl en ga naar onze contactpagina. Volg Secusoft op Facebook en u bent als eerste op de hoogte van het laatste nieuws rondom de nummer 1 planningssoftware in de beveiligingsbranche: Secusoft!

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.