Secusoft APP voor Android en iOS

Secusoft APP voor Android en iOS

Secusoft APP voor Android en iOS Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 13 november 2019

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Secusoft heeft recent een groot aantal updates en uitbreidingen van de functionaliteiten ondergaan en wij gaan door met het uitbreiden en ontwikkelen. Wij kunnen met gepaste trots zeggen dat Secusoft het meest uitgebreide en complete planningsoftware op de markt is.
En... het is de enige planning software op de markt dat specifiek is ontworpen voor de beveiligingsbedrijven.
Daarnaast is Secusoft ontworpen en doorontwikkeld in samenspraak met onze gebruikers. Wij zijn voortdurend in gesprek met onze klanten en toekomstige klanten en aan de hand van hun uit de praktijk ontstane wensen en verbeteringen maken wij Secusoft steeds beter en volmaakter. Alles aan Secusoft groeit en breidt zich uit, behalve onze prijs, die is nog steeds sympathiek laag.

Secusoft APP voor ANDROID en iOS
EEN APP? Natuurlijk hebben wij een app! Er zijn bijna 1000 actieve gebruikers! Join the Club! Download je app!

Alle functionaliteiten van het Secusoft softwaresysteem voor de beveiligers zijn terug te vinden in de Secusoft app. Snel en overzichtelijk ingedeeld, makkelijk en herkenbaar door het gebruik van gekleurde vlakken.
In een oogopslag zie je de functies zoals Medewerkers en planning, Opdrachtgevers, Rapportages, Financieel en Instellingen, alles te besturen, in te vullen en aan te passen op je smartphone.
Mocht je onverhoopt wat problemen hebben met het gebruik van de app, je kunt via de app een supportaanvraag versturen om hulp te krijgen.
De Secusoft app gebruikt als hoofdtaal Nederlands, maar er zijn ook al een paar modules vertaald naar het Engels. Mocht het voor jouw bedrijf nodig zijn, dan kunnen we op verzoek het account desgewenst omzetten naar een andere taal.

Kosten gebruik Secusoft app
De Secusoft app is gratis in gebruik. Om het te gebruiken moet je beschikken over een gebruikersnaam en wachtwoord met een bijbehorend webadres van het medewerkersportaal van jouw werkgever. En last but not least, wij van Secusoft gaan altijd zeer secuur om met je gegevens, onze software alsmede onze app voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Wij zijn hiervoor ISO 27001 gecertificeerd.

Waar wacht je nog op? Download de Secusoft app en geniet van de snelheid en het gemak!

De nieuwe functionaliteit om de uren en toeslagen te exporteren
De nieuwste module van Secusoft, ‘Uren CSV Export’ staat standaard uit, maar je kunt het desgewenst zelf aanzetten via de rechten van de medewerker.
Hiermee kun je zelf een indeling maken van kolommen met de gegevens uit het rooster. De gegevens zoals personeelsnummer, toeslagen, kilometers etc. komen in een grote tabel te staan die je kunt selecteren en plakken in een Excel document om vervolgens naar de loonadministratie te sturen. De komende weken zullen we deze module verder doorontwikkelen en ook de mogelijkheid maken om de gegevens als CSV bestand op te slaan. Deze lay-out kun je vinden als je onderaan het rooster op "Print uren/toeslagen BETA testversie (NIEUW)" klikt. Dit wordt nog uitgebreid met andere lay-outs. De overige overzichten worden niet meer geüpdatet en komen binnenkort te vervallen.

Benieuwd naar de volgende nieuwe functies van Secusoft? Houd onze nieuwste blogs en social media in de gaten!

Meer informatie op: https://www.secusoft.app/

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Maar liefst 2 nieuwe ISO certificaten voor Secusoft: ISO 9001 en ISO 27701! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Maar liefst 2 nieuwe ISO certificaten voor Secusoft: ISO 9001 en ISO 27701!

19 oktober 2023 - Na maanden van voorbereiding en controles, kunnen wij - met gepaste trots - onze twee nieuwe ISO certificaten met jullie delen; ISO 9001 en ISO 27701. Tezamen met ons reeds behaalde ISO 27001... lees verder »

Nieuwe module: Dagrapport - Secusoft, dé software voor beveiligers

Nieuwe module: Dagrapport

5 oktober 2023 - Ben jij ondernemer in de beveiliging of logistiek en wil je graag dat jouw opdrachtgever de rapportages van je medewerkers ontvangt? Dat is met behulp van Secusoft eenvoudig geregeld. Met één druk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.