Onze tarievenmodule bespaart je tijd en geld

Onze tarievenmodule bespaart je tijd en geld

Onze tarievenmodule bespaart je tijd en geld Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 27 april 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Hoe zorg je ervoor dat Secusoft automatisch de juiste toeslagen doorberekent aan de opdrachtgever?
Heel eenvoudig: met de module `Tarieven`.

Het is binnen Secusoft mogelijk om diverse tarieven in te stellen, zoals vaste of speciale tarieven, of bijzondere prijsafspraken gemaakt door het management. Deze tarieven worden in de tarievenmodule gekoppeld aan de opdrachtgever.

Geef aan welke avond-, nacht, weekend- en dagtoeslag er gelden, en Secusoft zorgt er bij het maken van elke factuur voor dat de aan die opdrachtgever gekoppelde prijsafspraak automatisch wordt ingevuld. Het opstellen van een factuur gaat hierdoor nog sneller.

Factuur maken vanuit het rooster

Aan de hand van het rooster en de gekoppelde tarieven rekent Secusoft automatisch alle te factureren bedragen uit. Als je voor jouw opdrachtgever verschillende tarieven hanteert voor avond, nacht en weekend, dan wordt dit ook door Secusoft uitgerekend. In een handige tabel zie je precies jouw omzet per opdracht. Met één klik kun je alle diensten van een geselecteerde week of periode omzetten in een factuur.

Tarieven worden per opdrachtgever automatisch in factuur gezet

Bij het maken van een factuur selecteer je de opdrachtgever. Op dat moment worden alle gegevens (naam, adres etc.) automatisch ingevuld en het lijstje met tarieven voor deze opdrachtgever wordt automatisch ingeladen.

Je hoeft nu alleen maar de dienst aan te klikken en het aantal uren in te vullen en Secusoft berekent automatisch het bedrag in de omzettabel. En met één klik is de factuurnota klaar. Alle bedragen, subtotaal, totaal, btw-bedragen en zelfs het splitsen van het totaalbedrag voor de G-rekening, als je die hebt, gaan automatisch. Wel zo makkelijk!

Bespaar tijd en geld en laat Secusoft het rekenwerk doen

Snel en efficiënt werken doe je met Secusoft. Met onze software voor beveiligingsbedrijven worden handelingen die tijd kosten geautomatiseerd, zodat jij als ondernemer in de beveiligingsbranche tijd overhoudt voor andere zaken. Maak nu een proefaccount aan en ontdek al onze modules zelf!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.