Ontzegging voor winkelcentrum is met Secusoft goed geregeld

Ontzegging voor winkelcentrum is met Secusoft goed geregeld

Ontzegging voor winkelcentrum is met Secusoft goed geregeld Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 15 februari 2024

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Wanneer een winkeldief of andere onruststoker voor problemen zorgt bij een van de winkels in een winkelcentrum, kan deze een ontzegging krijgen voor het hele gebied. Recent was in het nieuws dat steeds meer beveiligers tot een dergelijke maatregel overgaan, om zo de overlast voor andere ondernemers en hun klanten te beperken. Met Secusoft worden ontzeggingen eenvoudig, veilig en juist geregistreerd. Binnen onze extreem beveiligde, ISO-gecertificeerde omgeving werk jij op deze manier AVG-proof.

Collectief winkelverbod blijkt populaire en effectieve maatregel

Beveiligers die werken met Secusoft gebruiken de registratiesoftware voor het registreren van een ontzegging of verbod. Wanneer er collectief wordt beveiligd, bijvoorbeeld in een overdekt winkelcentrum of in een winkelrijk gebied, kan op deze wijze eenvoudig met collega's worden gedeeld welke personen een tijdelijke ontzegging of algeheel verbod hebben.

Het handhaven van een collectief winkelverbod heeft tevens een preventieve werking. Ook blijkt dat winkelende bezoekers en de winkeliers zich er een stuk veiliger door voelen.

Mogelijkheden met Secusoft registratiesoftware
De Secusoft Ontzeggingenmodule kent verschillende gradaties. Zo kunnen collegabeveiligers, -handhavers of -toezichthouders worden gewaarschuwd op te letten bij herkenning van een bepaald persoon, kan de betreffende persoon zijn aangesproken, of is de ontzegging reeds overhandigd. Dankzij de streng beveiligde omgeving waarin Secusoft gebouwd is, worden persoonsgegevens en foto's van overtreders goed beveiligd opgeslagen. Hiernaast is natuurlijk een vergunning van de Autoriteit Persoonsgegevens benodigd wanneer je als winkelcentrum collectieve verboden wil kunnen opleggen.

Wat zijn de voordelen van Secusoft registratiesoftware?

  • Met Secusoft kan de werkgever aan werknemers inzage geven in verboden die zijn opgelegd door collega's op hetzelfde object, om gezamenlijk de orde te kunnen bewaken in een winkelrijke omgeving
  • Een goede communicatie werkt effectieve handhaving van ontzeggingen in de hand, en voorkomt onnodige fouten
  • Werken met Secusoft geeft transparantie richting de opdrachtgever, voor wie een klantenportaal kan worden aangemaakt waarmee men ook inzicht kan krijgen in ontzeggingen
  • Secusoft is ISO gecertificeerde software, wat betekent dat je werk in een streng beveiligde, persoonsgegevens beschermende omgeving.
  • Secusoft is eenvoudig in gebruik, je hebt er enkel je mobiele telefoon, tablet of pc voor nodig, en toegang tot het internet. Zo kun je inloggen via je browser of de Secusoft app om registraties aan te maken of in te zien
  • Bij vragen staat ons support team voor je klaar, en word je snel en vriendelijk geholpen.


Wil je meer weten over Secusoft ontzeggingenregistratie? Bekijk deze pagina of mail jouw vraag naar support@secusft.nl. Liever even bellen of een whatsappje sturen? Dat kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.