Online portaal voor planning, communicatie en rapportage

Online portaal voor planning, communicatie en rapportage SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Klanten van beveiligingsbedrijven stellen steeds hogere eisen aan informatie en rapportages.

SecuSoft, het online portaal voor planning, communicatie en rapportage, maakt het mogelijk!

Programmeur en voormalig beveiliger Leo Hoogma, heeft in 2011 een online portaal voor de beveiligingsbranche ontworpen. De laatste twee jaar is Leo bezig geweest met het perfectioneren van dit portaal, genaamd SecuSoft, dat nu klaar is om een compleet inzicht én overzicht te verschaffen aan zowel de eigenaars van een security bedrijf als aan hun opdrachtgevers.

SecuSoft is een flexibel online backoffice systeem. Het is efficiënt, eenvoudig te beheren en volledig digitaal, zodat papierwerk tot een minimum wordt beperkt. Secusoft is gemaakt voor Particuliere Beveiligingsorganisaties en voor alle bedrijven met een aparte afdeling security. Het systeem is toegankelijk vanaf elke computer of tablet met een internetverbinding.

Met SecuSoft is het onder andere mogelijk:

  • Planning, roosters en urenregistratie te beheren;
  • Rapporten te schrijven, gekoppeld aan de opdrachtgevers en diensten;
  • Overzichten van alarmmeldingen te maken.

“Door mijn werkervaring als beveiliger denk ik vanuit de praktijk en met dat in het achterhoofd heb ik een aantal bijzondere functies toegevoegd, zoals bijvoorbeeld automatische berekening van het aantal gereden kilometers per medewerker, én per klant”, vertelt ontwikkelaar Leo Hoogma.
"Ook kunt u als eigenaar van een particulier beveiligingsbedrijf de routeplanning voor de mobiele surveillance onderhouden, samen met het surveillancerapport."

SecuSoft is een flexibel systeem. Wanneer u bedrijfsspecifieke wensen heeft, dan past Leo deze in overleg met u toe, zodat het werkelijk een op maat gemaakt systeem wordt.

Bent u geïnteresseerd in wat SecuSoft voor uw bedrijf kan betekenen? Maak dan nu vrijblijvend een gratis testaccount aan op www.secusoft.nl en verken de uitgebreide mogelijkheden, of neem contact op met Leo Hoogma via 085-1300760 of info@secusoft.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.