Ondernemers in de beveiligingsbranche vieren de Dag van de Ondernemer 2020

Ondernemers in de beveiligingsbranche vieren de Dag van de Ondernemer 2020

Ondernemers in de beveiligingsbranche vieren de Dag van de Ondernemer 2020 Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 19 november 2020

E-mail Leo Hoogma Linkedin

MKB Nederland heeft sinds 2016 elke derde vrijdag van de maand november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. Nederland telde afgelopen januari maar liefst 2 miljoen ondernemingen, waaronder 1,2 miljoen van zzp’ers. Morgen, op 20 november 2020, is het de Dag van de Ondernemer.

Iedere ondernemer weet dat een eigen zaak in de praktijk vooral betekent kei- en keihard werken. Dan verdien je het om eens per jaar extra in het zonnetje gezet te worden. Daarom zorgt MKB Nederland (de belangenorganisatie voor middelgrote en kleine ondernemers) voor een fijne en nuttige dag gevuld met gratis cursussen, ‘bijspijker’ sessies, gratis adviezen - bijvoorbeeld over belastingen of juridische zaken - en voor elke ondernemer interessante aanbiedingen.

Software voor ondernemers in de particuliere beveiliging

Ook bij Secusoft zijn wij een onderdeel van de grote ondernemersfamilie van Nederland. Wij kennen ook de onophoudelijke werkdruk, lange doorgewerkte avonden (en soms ook nachten!) om onze klanten blij te maken, en om snel in te spelen op veranderingen. Wij weten dat veel van onze Secusoft klanten ook dagelijks grote inspanningen leveren voor hun bedrijf en klandizie. Doordat wij begrijpen waar het om gaat bij zelfstandig ondernemen, zijn wij continu bezig om onze functionaliteiten te updaten en uit te breiden.
Want wat wij echt willen, is het werk van de beveiligingsbedrijven en beveiligers simpeler, sneller en meer tijdbesparend te maken. Om dat te realiseren, werken en programmeren wij in dagelijks overleg met onze klanten om de planning, rapportages en personeelszaken zo efficiënt mogelijk te maken.

De Dag van de Ondernemer morgen is een activiteit in het kader van de Global Entrepreneurship Week. Dit is een wereldwijd initiatief om het ondernemerschap centraal te stellen en te promoten door diverse zakelijke maar ook ludieke acties.
Sta eens stil bij wat het ondernemerschap voor jou betekent. Wat zijn de leuke kanten van het ondernemen? Waar haal jij als ondernemer - ook als het even tegenzit - weer positieve energie vandaan? Een kleine reflectie van tijd tot tijd is rustgevend en geeft ook inzicht voor de toekomst.
Vier jouw ondernemerschap en maak er morgen een extra leuke dag van! Je verdient het!

Dit jaar heeft MKB Nederland overeenkomstig de RIVM-richtlijnen met aangescherpte coronaregels een protocol opgesteld voor georganiseerde activiteiten. Je kunt er meer over lezen op https://www.dagvandeondernemer.nl/activiteitenagenda/.

Wil je je favoriete ondernemer morgen eens extra in het zonnetje zetten? Stuur dan een leuk digitaal kaartje met een persoonlijke boodschap! Je kunt online kiezen uit vele ontwerpen!

Of plaats eens een leuke review op desbetreffende Facebookpagina, bij Google of op Trustpilot. Het is voor elke ondernemer fijn om van een tevreden klant te horen!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.