Ondernemer van de Maand: Securicos Rotterdam

Ondernemer van de Maand: Securicos Rotterdam

Ondernemer van de Maand: Securicos Rotterdam Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 15 oktober 2019

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Eens per maand zetten wij van Secusoft een van onze gebruikers in het zonnetje. De ondernemer van de maand oktober is Securicos Rotterdam.
Securicos Rotterdam, een beveiligingsbedrijf opgericht in 2016 door de sympathieke directeur-eigenaar Soeres Ramadhin, gebruikt sinds enige tijd de Secusoft, software voor beveiligingsbedrijven, en is daar meer dan tevreden over.

“Secusoft heeft vanaf de eerste dag dat wij begonnen zijn ermee te werken, een hele last van onze schouders weggehaald. Het bijhouden van vele dagelijkse zaken is voor ons beduidend eenvoudiger en overzichtelijker geworden. Alle benodigde gegevens worden in het Secusoft systeem eenvoudig en efficiënt bijgehouden. De service van Secusoft is zonder meer uitstekend te noemen, onze verzoeken worden door Leo Hoogma (eigenaar Secusoft) altijd serieus genomen en goed begrepen. Het Secusoft systeem is flexibel en Leo staat open voor onze wensen en suggesties.”

Soeres Ramadhin is al heel wat jaren bezig in de beveiligingsbranche. Hij is in 2004 gestart met zijn opleiding als beveiliger.
“Bij mijn keuze voor een beroepsopleiding was ik toendertijd gemotiveerd om iets te kiezen wat het meest bij mij past en wat mij het meest geschikt leek. Dat werd dus de beveiligingsbranche.”
Soeres begreep de beveiligingswereld heel snel en vond daarin zijn plaats om verder te groeien. Nu is hij de trotse eigenaar van Securicos, een beveiligingsbedrijf dat zich specialiseert in mobiele surveillance, havenbeveiliging en objectbeveiliging.
Securicos is in het bezit van alle benodigde papieren zoals VCA, BHV en ISPS. Voor elke opdracht worden met grote zorg de juiste beveiligers gekozen. Securicos werkt landelijk en garandeert 24/7 de veiligheid van beveiligde objecten.

“Beveiliging is mooi werk, omdat het een cruciaal verschil maakt voor de veiligheid van de bedrijven. De erkenning en waardering van onze klanten voor het op de juiste manier vervullen van onze taak is voor elke beveiliger een motivatie om door te gaan”, zegt Soeres.
Als advies voor de startende ondernemers geeft Soeres aan dat het heel belangrijk is om de markt waarin men gaat starten, eerst goed te verkennen. Zeker niet minder belangrijk is om een startend bedrijf direkt van het begin prijstechnisch goed te positioneren en niet meedoen aan de afbraakprijzen.
“Houdt de waarde van de beveiliging hoog, want het is hoogwaardig en belangrijk werk.”

Over zijn werk als beveiliger zegt Soeres:
“Je maakt in de loop der jaren zo ongeveer alles mee. Dagelijks maak je veel verschillende dingen mee, leuk en minder leuk, je ontmoet diverse mensen, je moet snel adequate beslissingen nemen. In de loop van de tijd wordt ongewoon gewoon.”
Met deze mooie, allesomvattende quote ronden we ons gesprek met deze betrokken, professioneel directeur af.

Securicos, een serieus bedrijf voor een professionele en doelmatige beveiliging. Daar hoort zonder meer een professionele en doelmatige planningssoftware bij zoals Secusoft, zeer compleet, gebruiksvriendelijk en speciaal ontworpen voor de beveiligingsbranche.

Meer informatie op: https://securicos-beveiliging.nl/

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.