Ondernemer van de maand: FSB Beveiliging in Den Helder

Ondernemer van de maand: FSB Beveiliging in Den Helder

Ondernemer van de maand: FSB Beveiliging in Den Helder Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 9 januari 2020

E-mail Leo Hoogma Linkedin

De eerste ondernemer in 2020 die wij van Secusoft speciaal in het zonnetje zetten, is FSB Beveiliging en Verkeer in Den Helder.

Wij spreken met een van de eigenaren, de sympathieke en relaxte Michael Schut, over beveiligingsvak als roeping, over grote en kleine projecten, over wat er gebeurt als het Hollands weer de overmacht krijgt en last but not least over zijn ervaringen met Secusoft, de software voor beveiligers.
FSB Beveiliging is in 2008 opgericht door twee vrienden, Ferry Schouten en Michael Schut. Wanneer wij aan Michael vragen of er sprake was van een speciale roeping bij zijn keuze voor de beveiligingsbranche, lacht hij.

“Nou, eerst was ik werkzaam in elektrotechniek en heb echt veel banen gehad. Omdat ik vrij groot ben, vond ik al snel banen in de horeca, als portier of, zoals het in die tijd heette, uitsmijter. Daar heb ik eigenlijk voor het eerst kennis gemaakt met het beveiligingswerk en vond het interessant, dus besloot ik de benodigde papieren te gaan halen”.
Het een en ander heeft geresulteerd in het oprichten van FSB Beveiliging. Veel nieuwe en grote klanten, opdrachten voor het beveiligen van grote bouwprojecten en panden tijdens bouw en/of remake van oud naar nieuw hebben FSB Beveiliging snel doen groeien.
“Beveiliging blijft een speciale tak van de sport;” zegt Michael.
“Klanten zien vaak de beveiliging als een kostenpost waarbij de resultaten niet direct zichtbaar zijn. Een bedrijf moet de toegevoegde waarde aan de klant laten zien. Wil leven in een maatschappij waarin de beveiliging een steeds grotere rol gaat spelen. De agressiviteit, met name bij de jongeren tijdens de grote events, in de horecagelegenheden, neemt steeds extremere vormen aan. Kijk maar naar de recente tragedie van een 64-jarige beveiliger die gedood is door een zestienjarige, hoe in en in triest is zoiets”.
Een van de grootste en meest interessante projecten van FSB Beveiliging is het beveiligen van een 30.000 m2 groot project van Vastint en Bouwbedrijf Pennings/BAM in Amsterdam. Dagelijks hebben tijdens de bouwfase ruim 100 medewerkers gewerkt aan beveiliging en ordehandhaving van dit grootse project. Nu het gebouw inmiddels voltooid is, zorgt FSB Beveiliging 24/7 beveiliging in het pand. Voor de eigenaar waren de medewerkers van FSB Beveiliging een bron van informatie en kennis en daarom heeft hij ook na de bouwfase FSB Beveiliging gehouden. Uiteraard is de taak om de dagelijkse beheersbaarheid en productiviteit in goede banen leiden bij een project op deze schaal van essentieel belang.
Michael heeft aan dit project wel een herinnering waarbij iedereen iets minder blij was.
“Er was een stevige herfststorm gaande, met windkracht 9 en meer, en een stel bouwvakkers gingen doodgemoedereerd de bouwplaats op met de intentie om gewoon aan het werk te gaan.Op een gegeven moment vlogen de steigerdelen door een geparkeerde bus heen.
Onze beveiligingsmensen hebben kordaat en efficiënt opgetreden, alles werd ontruimd en veilig gesteld. In zulke situaties twijfelt niemand aan nut en belang van het adequaat optreden van een professioneel team beveiligers”.
Uiteraard zijn wij van Secusoft benieuwd naar de ervaringen van FSB Beveiliging met Secusoft software.
“Eerst hebben wij gewerkt met Excel, maar dat was al snel niet voldoende. Wij hebben diverse software van meerdere aanbieders getest en hebben uiteindelijk gekozen voor Secusoft. De korte lijnen en de transparante communicatie, snelheid waarmee de eigenaar Leo Hoogma verzoeken en aanpassingen realiseert, altijd bereidwillig en correct, daar zijn wij enorm tevreden mee. Wat bij ons de doorslag gaf om voor Secusoft te kiezen, was het feit, dat Secusoft specifiek is ontworpen voor de beveiligingsbranche. Het is een fijn en overzichtelijk programma om mee te werken en dat het nog eens zeer prijsvriendelijk is, kan natuurlijk ook geen kwaad.”

Een motto van FSB Beveiliging, op de website van het bedrijf:

“Gecertificeerd. Bekwaam. Betrouwbaar. Onze medewerkers zijn ons kapitaal. Duidelijke en transparante communicatie zorgt voor een goed geoliede organisatie.”

Dit soort overtuigingen in praktijk gebracht maakt een bedrijf zowel sympathiek als succesvol. En dat geldt zeker voor FSB beveiliging in Den Helder.

Meer informatie op: https://fsbbedrijven.nl/

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

  • Ondernemer van de maand: FSB Beveiliging in Den Helder Secusoft, dé software voor beveiligers
  • Ondernemer van de maand: FSB Beveiliging in Den Helder Secusoft, dé software voor beveiligers
Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.