Nieuwste Secusoft-functie online!

Nieuwste Secusoft-functie online! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
,

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Vorige week lieten we je al weten achter de schermen druk bezig te zijn met het toevoegen van een nieuwe functie in het Secusoftsysteem. Eén waar veel vraag naar is, nu de aanwas van beveiligingsstudenten groter dan ooit lijkt te zijn. Met gepaste trots melden wij dat deze nieuwe tool vanaf nu in Secusoft te gebruiken is!

Praktijkopleiding
Het opleiden van een goede beveiliger vereist niet alleen een gedegen theorie-, maar ook een goede praktijkopleiding. In de meeste gevallen neemt daarbij een beveiliger de trajectbegeleiding op zich, naast zijn eigen werkzaamheden. Speciaal voor hen ontwierp Secusoft-oprichter & beveiliger Leo Hoogma een handige en tijdbesparende tool in Secusoft: POL Rapport.

Vaarwel, papieren rompslomp
In POL Rapport houdt de trajectbegeleider eenvoudig bij over welke competenties de student al beschikt en waar nog aan gewerkt moet worden. Er is onder andere ruimte voor opmerkingen en deadlines, eventuele zich voordoende problemen kunnen hier tevens worden genoteerd. Er ontstaat zo een compleet, printable overzicht waarmee de student aan het eind van de praktijkopleiding kan aantonen zijn stage met succes te hebben doorlopen. POL Rapport scheelt een hoop (papieren) rompslomp, en dus tijd, voor de praktijkopleider(s) binnen jouw bedrijf!

Gratis testaccount

Wilt u zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?
Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Ondernemer van de maand: Secupart BV in Didam - Secusoft, dé software voor beveiligers

Ondernemer van de maand: Secupart BV in Didam

13 februari 2020 - In de koude en natte maand februari hebben wij van Secusoft, de meest complete software voor de beveiligers, wederom gezocht naar een ondernemer van de maand. Uit... lees verder »

Welkom bij Secusoft: Apeople Security BV in Born! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Welkom bij Secusoft: Apeople Security BV in Born!

5 februari 2020 - Opnieuw hebben wij van Secusoft, dé software voor beveiligers, een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Apeople Security uit Born is vanaf nu een g... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.