Nieuwste SecuSoft-functie online!

Nieuwste SecuSoft-functie online! SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Vorige week lieten we je al weten achter de schermen druk bezig te zijn met het toevoegen van een nieuwe functie in het SecuSoftsysteem. Eén waar veel vraag naar is, nu de aanwas van beveiligingsstudenten groter dan ooit lijkt te zijn. Met gepaste trots melden wij dat deze nieuwe tool vanaf nu in SecuSoft te gebruiken is!

Praktijkopleiding
Het opleiden van een goede beveiliger vereist niet alleen een gedegen theorie-, maar ook een goede praktijkopleiding. In de meeste gevallen neemt daarbij een beveiliger de trajectbegeleiding op zich, naast zijn eigen werkzaamheden. Speciaal voor hen ontwierp SecuSoft-oprichter & beveiliger Leo Hoogma een handige en tijdbesparende tool in SecuSoft: POL Rapport.

Vaarwel, papieren rompslomp
In POL Rapport houdt de trajectbegeleider eenvoudig bij over welke competenties de student al beschikt en waar nog aan gewerkt moet worden. Er is onder andere ruimte voor opmerkingen en deadlines, eventuele zich voordoende problemen kunnen hier tevens worden genoteerd. Er ontstaat zo een compleet, printable overzicht waarmee de student aan het eind van de praktijkopleiding kan aantonen zijn stage met succes te hebben doorlopen. POL Rapport scheelt een hoop (papieren) rompslomp, en dus tijd, voor de praktijkopleider(s) binnen jouw bedrijf!

Ervaar het zelf
Probeer ons systeem nu gratis uit en maak hier een testaccount aan. Wil je direct de werkzaamheden én de communicatie binnen jouw beveiligingsorganisatie verbeteren en efficiënter laten verlopen? Sluit je bedrijf dan vandaag nog aan bij SecuSoft en bel met 085-1300760 of mail naar info@secusoft.nl. Ook kan je hier je gegevens achterlaten, dan nemen wij contact met je op.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.