Nieuwste Secusoft-functie online!

Nieuwste Secusoft-functie online!

Nieuwste Secusoft-functie online! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 31 oktober 2017

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Vorige week lieten we je al weten achter de schermen druk bezig te zijn met het toevoegen van een nieuwe functie in het Secusoftsysteem. Eén waar veel vraag naar is, nu de aanwas van beveiligingsstudenten groter dan ooit lijkt te zijn. Met gepaste trots melden wij dat deze nieuwe tool vanaf nu in Secusoft te gebruiken is!

Praktijkopleiding
Het opleiden van een goede beveiliger vereist niet alleen een gedegen theorie-, maar ook een goede praktijkopleiding. In de meeste gevallen neemt daarbij een beveiliger de trajectbegeleiding op zich, naast zijn eigen werkzaamheden. Speciaal voor hen ontwierp Secusoft-oprichter & beveiliger Leo Hoogma een handige en tijdbesparende tool in Secusoft: POL Rapport.

Vaarwel, papieren rompslomp
In POL Rapport houdt de trajectbegeleider eenvoudig bij over welke competenties de student al beschikt en waar nog aan gewerkt moet worden. Er is onder andere ruimte voor opmerkingen en deadlines, eventuele zich voordoende problemen kunnen hier tevens worden genoteerd. Er ontstaat zo een compleet, printable overzicht waarmee de student aan het eind van de praktijkopleiding kan aantonen zijn stage met succes te hebben doorlopen. POL Rapport scheelt een hoop (papieren) rompslomp, en dus tijd, voor de praktijkopleider(s) binnen jouw bedrijf!

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.