Nieuwe versie gelanceerd

Nieuwe versie gelanceerd SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

In het voorjaar van 2017 hebben we een geheel nieuwe versie van SecuSoft gelanceerd. Met deze nieuwe versie is het online systeem nóg gebruiksvriendelijker geworden!
Verder is er een groot aantal functionaliteiten aangepast naar de nieuwste technische updates.

Als klant van SecuSoft kun je rekenen op een goed werkend systeem dan 24/7 bereikbaar is. Ons team werkt continu aan het monitoren van de servers. Ook zorgen wij ervoor dat SecuSoft voldoet aan de nieuwste veiligheidseisen.

Ervaar het zelf en probeer eens een gratis demonstratie. Of meld je direct aan en profiteer vandaag nog van de vele uitgebreide mogelijkheden van SecuSoft Security Software.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.