Nieuwe updates Secusoft

Nieuwe updates Secusoft

Nieuwe updates Secusoft Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 10 maart 2020

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Ook de afgelopen weken hebben wij hard gewerkt aan diverse updates en vele verbeteringen van onze Secusoft planningssoftware. Secusoft is de meest uitgebreide, flexibele en gebruiksvriendelijke planningsoftware special ontworpen door en voor de beveiligers, met diepgaande en actuele kennis van de dagelijkse praktijk.
Hierbij de belangrijkste wijzigingen, zoals altijd op verzoek en in overleg met de collega’s beveiligers in het veld:

Nieuwe module: Personeelshandboek
We hebben een nieuwe module ‘Personeelshandboek’ gemaakt. Met deze module kun je meerdere teksten en documenten toevoegen die voor de medewerkers te lezen zijn. Denk hierbij aan het bedrijfsreglement en informatie omtrent ziekmelding, uniform, veiligheidsprotocollen, gedragsregels etc.

Module evenementen flink uitgebreid
De module evenementen is uitgebreid met alle velden die ook bij opdrachten staan. Vanaf nu kunnen de medewerkers vanuit het rooster direct de informatie van het evenement zien met daarin de werkinstructies, locatie etcetera. De medewerker moet wel de juiste rechten hebben om de informatie van het evenement te kunnen zien.

Nieuw: Beschikbaarheid medewerkers printen/opslaan
Vanaf nu is het mogelijk om de beschikbaarheid van de medewerkers in een handig overzicht te tonen. Dit overzicht kun je direct opslaan als PDF of kopiëren naar Excel. In het volledige rooster die je als planner ziet, kun je onderaan in de linker tabel klikken op `Print beschikbaarheid medewerkers`. Vervolgens kun je dit overzicht filteren op datum, classificatie, type contract etc. en de sorteervolgorde naar wens aanpassen.

Kilometers voor eigen rekening
Sommige arbeidsvoorwaarden/CAO’s schrijven voor dat de medewerker de eerste 8 kilometers per reisbeweging zelf moet betalen. Vanaf nu is het mogelijk om deze ‘kilometers voor eigen rekening’ automatisch te corrigeren. Via het master account zie je nu een nieuw veld. Vul daar bijvoorbeeld 16 in en dit aantal wordt automatisch van de kilometers afgetrokken in het urenoverzicht van het rooster.

Facturen als BCC naar boekhoudpakket meesturen
Via het master account zie je nu een nieuw veld: "E-mail BCC factuur boekhoudpakket". Vul daar het mailadres in van Exact of ander boekhoudpakket en de facturen worden in de BCC meegestuurd. Verder is het bij het maken van een factuur en offerte nu mogelijk om een vrij in te vullen tekst op de factuur te zetten die boven de factuurregels komt te staan.

Nieuwe kolommen voor pasnummer en kleding
In het urenoverzicht van het rooster kunnen nu ook de kolommen Pasnummer en Kleding worden getoond. Dit is in te stellen via de kolommen template bij de module Uren CSV export.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Ontzegging voor winkelcentrum is met Secusoft goed geregeld - Secusoft, dé software voor beveiligers

Ontzegging voor winkelcentrum is met Secusoft goed geregeld

15 februari 2024 - Wanneer een winkeldief of andere onruststoker voor problemen zorgt bij een van de winkels in een winkelcentrum, kan deze een ontzegging krijgen voor het hele gebied. Recent was in het nieuws dat... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.