Nieuwe module: Dagrapport

Nieuwe module: Dagrapport

Nieuwe module: Dagrapport Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 5 oktober 2023

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Ben jij ondernemer in de beveiliging of logistiek en wil je graag dat jouw opdrachtgever de rapportages van je medewerkers ontvangt? Dat is met behulp van Secusoft eenvoudig geregeld. Met één druk op de knop blijft een opdrachtgever op de hoogte van alle bevindingen en registraties tijdens een dienst.

Maar wat, als het een 24 uursdienst of weekdienst betreft, en je niet wilt dat de opdrachtgever van diverse medewerkers en shifts meerdere rapportages ontvangt? Secusoft heeft hiervoor een nieuwe module gemaakt: Dagrapportage. Hiermee kunnen collega's op dezelfde 24 uurs- of weekdienst werken in één rapport. Dagrapportage kan hierdoor tevens gebruikt worden als weekrapport.

Rapportageregels en mogelijkheden van het dagrapport

Zoals je van Secusoft gewend bent zijn de rapportages punctueel en volledig. Zo worden naam medewerker en opdracht/locatie gekoppeld als er een dienst voor betreffende medewerker op die locatie in het rooster staat. Dat is bij de nieuwe functie Dagrapportage niet anders. Het doel van de dagrapportage is om een gedocumenteerd overzicht te bieden van de beveiligingsactiviteiten en om een helder beeld te geven van wat er tijdens de dienstperiode is gebeurd.
Nieuw is dat dit rapport, eenmaal aangemaakt, door de medeweker aan het einde van de dienst `overhandigd kan worden` aan een collega op dezelfde dienst. Het enige wat men hoeft te doen, is zijn of haar dienst afsluiten binnen het rapport.

De collega op dezelfde dienst krijgt in het Secusoftaccount de melding dat er reeds een dagrapport is aangemaakt waarin men verder kan werken. Wanneer de dienst wordt afgesloten, kan de medewerker de rapportage vergrendelen en verzenden naar de opdrachtgever, die één net rapport ontvangt over de gehele dienst.

Wat wordt er getoond in het dagrapport?
De opdrachtgever krijgt een uitgebreid rapport met daarin alle bevindingen die door medewerkers op die dienst zijn gedaan, inclusief alle dienstaan- en afmeldingen, eventuele bijlagen en tijdens de dienst gescande NFC-punten en QR-codes.

Wil jij Secusoft gaan gebruiken binnen jouw bedrijf? Stuur ons een berichtje en we richten graag een proefaccount voor je in. We maken je wegwijs binnen de software, en zijn pas tevreden wanneer jij dat bent. Mail een verzoek om jouw proefaccount naar support@secusoft.nl of open direct en vrijblijvend een account op Secusoft.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Uitbreiding Surveillance combirapport - Secusoft, dé software voor beveiligers

Uitbreiding Surveillance combirapport

2 juli 2024 - De module `Surveillance combirapport` is geschikt voor veiligheidsprofessionals in de mobiele surveillance, die tijdens een dienst meerdere objecten of controles moeten uitvoeren. Secusoft biedt... lees verder »

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.