Nieuw jaar, nieuwe functie!

Nieuw jaar, nieuwe functie!

Nieuw jaar, nieuwe functie! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 4 januari 2024

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Het nieuwe jaar is begonnen, en wij wensen je een prachtig 2024! We beginnen het jaar met mooi nieuws: namelijk de toevoeging van een zeer praktische functie binnen Secusoft! Wat dat inhoudt, vertellen we graag in dit blog.

Op veler verzoek...

Bij Secusoft luisteren we graag naar jou als gebruiker. Waarom? Omdat jij elke dag werkt met onze software, en jij dus als geen ander weet hoe Secusoft in de praktijk functioneert.

Je weet dat je bij ons terecht kunt met je feedback, en gelukkig hebben we ook het afgelopen jaar veel nuttige op- en aanmerkingen mogen ontvangen. De radertjes beginnen hier al snel te draaien als we nuttige tips binnen krijgen, en deze keer richtten we onze pijlen op de veelgehoorde wens:

"Kan het mailen van een rooster of inzetlijst via pdf eenvoudiger worden gemaakt?"

Wat waren de stappen die gevolgd moesten worden? Dat was inderdaad een wat omslachtig stappenplan. Daar was een reden voor, maar daar komen we zo op terug.

In de oude situatie ging je naar het rooster, selecteerde een tijdvak of periode en een opdrachtgever of medewerker, en downloadde het resultaat in pdf. Je opende je mailbox, typte een mail, en voegde de pdf toe. Of, en dat gebeurde ook regelmatig, je drukte op verzenden, ontdekte dat je de bijlage vergeten was, stelde een nieuwe mail op, etc. etc.

Maar dat kon praktischer! Secusoft staat bekend als software met een zeer grote efficiëntie. Dat betekent meer (en beter) resultaat en minder kans op fouten, en in minder tijd, en met minder handelingen.

Konden wij bovenstaand proces niet aanpassen, vroeg een aantal gebruikers ons. In principe kan ons development team praktisch alles bouwen, maar er zat wel zeker een gedachte achter deze oude situatie.

Tussen droom en daad...
Wanneer je met één druk op de knop het rooster of de inzetlijst kon mailen, wat is dan het grootste risico?
De kans bestaat dat je meerdere versies krijgt.
Heb jij bijvoorbeeld net het rooster in pdf verzonden, en pas je toch nog iets aan, dan heeft de ontvanger van de e-mail op dat moment een verouderde versie in zijn of haar mailbox.

Net als bij het verzenden van een e-mail mét bijlage, moet je dus altijd een laatste check uitvoeren: is het rooster kloppend?
Want als dit niet zo is, zul je na het aanpassen een nieuwe pdf moeten mailen.

Gelukkig is dit in de meeste gevallen niets onoverkomelijks, en scheelt deze nieuwe functie in de meeste gevallen gewoon heel veel tijd. En zo werkt Secusoft ook in het nieuwe jaar efficiënt en tijdbesparend. We zijn er zeker van dat deze nieuwe functie enthousiast zal worden ontvangen door onze gebruikers.

Ideeën over Secusoft? Wij horen ze graag!

En onthoud, ons support team is slechts één knop van je verwijderd... Heb je tips of wil je meer uitleg over een bepaalde functie? Neem dan contact met ons op, wij staan voor je klaar.

Secusoft
E-mail: support@secusoft.nl
Telefoon: 085-1300760
WhatsApp: 06-45466932

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.