Nieuwe module: Bedrijfsmiddelen

Nieuwe module: Bedrijfsmiddelen

Nieuwe module: Bedrijfsmiddelen Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 12 februari 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Secusoft is een zeer uitgebreid planningsprogramma, waaraan we zojuist een interessante nieuwe module hebben toegevoegd. Een waardevolle toevoeging voor beveiligingsbedrijven om hun bedrijfsmiddelen te registreren, de voorraden te beheren én inzichtelijk te hebben waar (en bij wie) elk product op dat moment is. En tevens een vereiste als je voor een branchekeurmerk wilt gaan zoals de VEB, of als je jouw bedrijf ISO 9001 wilt laten certificeren.

Module `Bedrijfsmiddelen` voor up to date voorraadbeheer

Met de nieuwe module `Bedrijfsmiddelen` weet je precies waar al jouw zaklampen, telefoons, oortjes, persoonlijke beschermings- en communicatiemiddelen en meer zijn. Ook zie je in één oogopslag hoeveel je van elk product hebt, en welke beveiliger het op dat moment in zijn of haar bezit heeft.

Specifieke of algemene items
We maken hierbij onderscheid tussen specifieke items, zoals telefoons, tablets, of andere zaken met een uniek nummer, en items in de algemene voorraad, zoals oortjes, portofoons of evenementenkleding. Wanneer je een bijvoorbeeld een nieuwe telefoon toevoegt, kun je daar in Secusoft direct de pukcode bij vermelden, evenals het merk, model en IMEI-nummer. Zo heb je deze gegevens altijd bij de hand!

In de module `Bedrijfsmiddelen` kun je tevens foto's toevoegen van het betreffende product, en je kunt middels het plus- en minknopje je algemene voorraad gemakkelijk bijhouden vanuit het overzicht. Daarnaast kun je elk product koppelen aan een leverancier. Dat is extra makkelijk wanneer iets stuk gaat en je het opnieuw moet bestellen.

Inzicht in beschermingsmiddelen en bedrijfskleding

Naast het beheren van je voorraad beschermingsmiddelen en communicatiemiddelen wil je natuurlijk ook graag het overzicht bewaren wat betreft de bedrijfskleding. Wie heeft wat in huis, en hoeveel heb je van elke maat op voorraad? Gebruik daarvoor onze vernieuwde module `Uitrusting/Kleding`. Hier zie je eenvoudig welke uitrusting uitgeleend is, en waar het kledingstuk op dat moment is. Je kan hierbij kiezen het toe te wijzen aan een medewerker of aan een dienst, handig bijvoorbeeld bij dienstoverdrachten die gepaard gaan met de overdracht van wapenstokken, pepperspray of Mag-Lites.

Registratie van bedrijfsmiddelen noodzakelijk voor certificering ISO 9001 of VEB keurmerk

Behalve met de behoeftes van beveiligingsbedrijven zelf, houdt Secusoft met functies als `Bedrijfsmiddelen` ook rekening met eisen die worden gesteld aan het behalen van een kwaliteitscertificaat, zoals ISO 9001 of dat van de branchevereniging VEB. De omschrijving en registratie van uitgifte van bedrijfsmiddelen is een noodzakelijk onderdeel wanneer een bedrijf in de beveiligingsbranche een erkend veiligheidskeurmerk wil dragen.

Mooie toevoeging voor Secusoft
Al met al wederom een mooie toevoeging aan ons toch al uitgebreide planningsprogramma met vele rapportagemogelijkheden. Zo hopen wij jou als ondernemer in de beveiligingsbranche nog meer tegemoet te komen, en je te helpen je werkzaamheden efficiënter te kunnen uitvoeren, zodat jij tijd overhoudt voor andere zaken.

Probeer Secusoft gratis uit

Wil jij weten hoe Secusoft werkt, of ben je benieuwd naar de vele functies van onze software? Probeer Secusoft dan gratis uit en maak hier een testaccount aan. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag.

085-1300760

support@secusoft.nl

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.