Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 10 maart 2023

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij de software bieden wij een uitstekende support, waar je terecht kunt met al jouw vragen over Secusoft en gerelateerde zaken. Wil jij weten wat op dit moment de meest gestelde vraag is aan ons team? Lees dan gauw verder!

Teaser: Secusoft uitbreiding in de maak...

Op dit moment zijn wij bezig met een grote uitbreiding van onze software. Eén die voor velen een uitkomst zal zijn, en waarop je misschien zelf al zat te wachten... Wat dat is? Houd onze website en social media in de gaten en zorg dat jij als eerste wordt getipt over deze mooie uitbreiding van onze software!


Wat zijn de meest gestelde vragen aan het Secusoft support team?
Ons support team krijgt regelmatig vragen over de precieze werking van de software. Gelukkig hebben wij een omvangrijke kennisbank waarin veel gebruikers eenvoudig zelf het antwoord op hun vraag vinden, maar soms heeft iemand nét even wat extra hulp nodig om zijn of haar weg te vinden binnen Secusoft.

Wij helpen graag direct en persoonlijk, of wijzen de gebruikers de route naar ons YouTubekanaal waar in tal van instructievideo's stap voor stap wordt beschreven hoe elke module werkt.

Wij krijgen daarnaast aanvragen van jonge ondernemers, mensen die hun eigen (beveiligings)bedrijf zijn gestart, maar nog wachten op een ND Nummer en dus nog niet aan de slag mogen. Voor hen installeren wij alvast een Secusoftaccount, en laten via een TeamViewer-rondleiding zien hoe het gewerfde personeel alvast kan worden toegevoegd.
Zo zorgen we samen dat het Secusoft account startklaar is, zodat er direct kan worden begonnen met het inplannen van diensten, en later met het rapporteren en factureren in Secusoft.

Maar de meest gestelde vraag van dit moment is toch wel:
"Hoe richt ik mijn planningssoftware in zodat het voldoet aan de cao particuliere beveiliging?"
Dat doe je eenvoudig met Secusoft. Uiteraard helpen wij je hier graag bij, als jij deze vraag ook hebt!

Tip voor een nieuwe module of uitbreiding? We horen graag van je

Wat voor vragen krijgen wij nog meer? Nou, je raadt het al; tips! Het leuke aan Secusoft is natuurlijk dat de software ontwikkeld is naar aanleiding van:

  • Jarenlange ervaring in de beveiliging ("Leo heeft zelf met zijn poten in de modder gestaan", zoals een van onze klanten het zo treffend beschreef)
  • De kennis van online databases en ICT, gecombineerd met de wens voor meer efficiëntie in de wijze van rapporteren, plannen en communiceren met medewerkers en opdrachtgevers

Secusoft is gebouwd voor, maar ook zeker met behulp van beveiligingsbedrijven. Hoe dat zit? Leggen we uit.

Wij nemen tips ter harte!
Hoewel het hier op de meeste dagen erg druk is, worden wij altijd weer enthousiast van het contact met onze klanten. Of dat nu is per telefoon, e-mail of WhatsApp, zij zijn waar wij dit voor doen, en zij zijn de beste 'testers` van onze software die je je kunt wensen! Want wie beter weet hoe onze software voor beveiligers nog efficiënter kan worden gemaakt, dan de beveiligers zelf? Daarom staan wij altijd open voor feedback en luisteren graag naar onze gebruikers, en nemen hun tips ter harte.

Krijgen we een suggestie ter uitbreiding of verfijning van een functie? Dan kijken wij altijd of dit een aanpassing betreft die ook voor onze andere gebruikers nuttig zal zijn, en is het antwoord ja, dan beginnen we al gauw te bouwen.
Was Secusoft een gebouw, dan hadden we nu minstens 15 verdiepingen met een megagrote schuur neergezet. En daar komt binnenkort nog een ruime garage bij...
Waar is mijn dienstauto?

Op dit moment wordt er namelijk gewerkt aan extra module, een grote uitbreiding van onze software. Het mooie van deze module is dat ook hierbij alle gegevens worden verwerkt in onze streng beveiligde, ISO gecertificeerde omgeving, en dat je hiermee nóg beter op de hoogte bent van het wel en wee van jouw medewerkers.
In combinatie met Secusoft is deze module een bijzonder waardevolle uitbreiding voor praktisch elke onderneming!

Een tipje van de sluier ontvangen?
Schrijf je vooral in voor onze nieuwsbrief via jouw Secusoftaccount, of open een gratis testaccount van Secusoft als je dit nog niet hebt. Blijf ons ook zeker volgen op social media, waar wij binnenkort een tip van de sluier zullen lichten. Nieuwsgierig of kan je niet wachten? Je mag jouw suggestie altijd alvast delen met ons en andere volgers van Secusoft onder dit bericht!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.