Gebruik je al de Secusoft App?

Gebruik je al de Secusoft App?

Gebruik je al de Secusoft App? Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 19 september 2019

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Gebruik je al de Secusoft App?
Secusoft is continu in de beweging. Dagelijks worden er verbeteringen en vernieuwingen toegevoegd, de functionaliteiten uitgebreid, alles met een luisterend oor gericht naar de beveiligingsbranche.

Secusoft is ontworpen in samenspraak en voortdurend overleg met onze klanten. Dat houdt ons systeem levendig en actueel. Wij van Secusoft focussen ons gericht op jouw dagelijkse business en helpen de processen daarin te versoepelen en verbeteren.
Uiteraard heeft Secusoft een app ontworpen, deze kun je gratis downloaden. De app van Secusoft is geschikt voor Android en voor iOs en geeft je toegang tot het systeem op elk apparaat naar keuze, zolang het over een internet verbinding beschikt. Het gebruik van de Secusoft app helpt de communicatie en de samenwerking te optimaliseren.

Alle functionaliteiten van het Secusoft softwaresysteem voor de beveiligers zijn terug te vinden in de Secusoft app. Snel en overzichtelijk ingedeeld, makkelijk en herkenbaar door het gebruik van gekleurde vlakken.
In een oogopslag zie je de functies zoals Medewerkers en planning, Opdrachtgevers, Rapportages, Financieel en Instellingen, alles te besturen, in te vullen en aan te passen op je smartphone. Mocht je onverhoopt wat problemen hebben met het gebruik van de app, je kunt via de app een support aanvraag mail versturen om hulp te krijgen.

De Secusoft app gebruikt als hoofdtaal Nederlands, er zijn echter een aantal modules vertaald naar het Engels.Mocht het voor jouw bedrijf nodig zijn, dan kunnen we op verzoek het account desgewenst omzetten naar een andere taal.

De Secusoft app is gratis in gebruik. Om het te gebruiken moet je beschikken over een gebruikersnaam en wachtwoord met een bijbehorend webadres van het medewerkersportaal van jouw werkgever. En last but not least, wij van Secusoft gaan altijd zeer secuur om met je gegevens, dus onze app voldoet ook aan de hoogste veiligheidseisen.

Waar wacht je nog op? Download je Secusoft app en geniet van de snelheid en het gemak!
Werk je nog niet met de Secusoft software en wil je dat graag eens proberen? Je kunt een proefaccount vrijblijvend aanvragen.


Android app:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.p6280GC

iPhone/iOS app:
https://apps.apple.com/nl/app/secusoft/id1348711133

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.