Een nieuw jaar, een nieuwe start!

Een nieuw jaar, een nieuwe start!

Een nieuw jaar, een nieuwe start! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 8 januari 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

We hebben een bewogen jaar achter ons gelaten en vol goede hoop op een beter jaar inmiddels de eerste stappen gezet in het nieuwe jaar 2021. De meeste bedrijven zijn begonnen met voorzichtig het dagelijkse tempo weer op te pakken, de administratieve en financiële afdelingen zijn van start gegaan met het voorbereiden van de jaarcijfers en de jaarafsluitingen, alles komt na de feestdagen weer in `gewone doen`; de dagelijkse routine.

Dat geldt natuurlijk niet in die mate voor de beveiligingsbranche. Het is immers zo, dat wanneer de rest van de Nederlanders in de minder actieve modus gaat, de beveiligers het juist druk hebben. De coronamaatregelen hebben extra werkdruk en stressvolle situaties met zich meegebracht. Wanneer de praktische routine in jouw bedrijf hieronder geleden heeft, is het nu de tijd voor verandering.

Op zoek naar nieuwe kansen? Kies voor een juist plannings-, rapportage-, facturerings- en managementsysteem
Het begin van een nieuw jaar betekent vaak ook voor vele praktische zaken letterlijk een nieuw begin.
Denk je al geruime tijd aan een nieuw planningssysteem?
Is je boekhouding nu klaar voor een nieuw factureringssysteem?
Maak je je ongerust over hackersactiviteiten en wil je zeker zijn van een veilig en betrouwbaar systeem waarbij je gegevens met maximale beveiliging en voorzichtigheid worden gehanteerd?

Dan is het nu de juiste tijd om je in 2021 met jouw bedrijf aan te sluiten bij de groeiende en tevreden Secusoft-familie.

Ga goed georganiseerd het nieuwe jaar in
Geen enkel ander plannings-, management- en factureringssysteem momenteel op de markt biedt de complete, uitgebreide en exact op de behoeftes van de beveiligingsbranche afgestemde opties en functionaliteiten zoals Secusoft dat kan en doet.
Regelmatig voegen wij verfijningen en nieuwe opties aan onze software toe.
Wist je al dat het nu ook mogelijk is om planning ook met terugwerkende kracht in te voeren? Een hele fijne functionaliteit waarmee wij veel planners gelukkig gemaakt hebben.
Ook hebben we diverse handige tools voor het importeren van diensten of het wijzigen van grote aantallen diensten gerealiseerd.

Heb je al gekeken naar onze website en een testaccount aangemaakt? Wellicht heb je je de vele praktische opties al eigen gemaakt.

Aangenaam!
Wanneer je besluit om in 2021 voor Secusoft te kiezen, helpt ons Secusoft-team je graag bij het migreren en overzetten van je gegevens. Klantvriendelijk, korte lijnen en behulpzaam, dat is hoe wij werken!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.