Een nieuw jaar, een nieuwe start!

Een nieuw jaar, een nieuwe start!

Een nieuw jaar, een nieuwe start! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 8 januari 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

We hebben een bewogen jaar achter ons gelaten en vol goede hoop op een beter jaar inmiddels de eerste stappen gezet in het nieuwe jaar 2021. De meeste bedrijven zijn begonnen met voorzichtig het dagelijkse tempo weer op te pakken, de administratieve en financiële afdelingen zijn van start gegaan met het voorbereiden van de jaarcijfers en de jaarafsluitingen, alles komt na de feestdagen weer in `gewone doen`; de dagelijkse routine.

Dat geldt natuurlijk niet in die mate voor de beveiligingsbranche. Het is immers zo, dat wanneer de rest van de Nederlanders in de minder actieve modus gaat, de beveiligers het juist druk hebben. De coronamaatregelen hebben extra werkdruk en stressvolle situaties met zich meegebracht. Wanneer de praktische routine in jouw bedrijf hieronder geleden heeft, is het nu de tijd voor verandering.

Op zoek naar nieuwe kansen? Kies voor een juist plannings-, rapportage-, facturerings- en managementsysteem
Het begin van een nieuw jaar betekent vaak ook voor vele praktische zaken letterlijk een nieuw begin.
Denk je al geruime tijd aan een nieuw planningssysteem?
Is je boekhouding nu klaar voor een nieuw factureringssysteem?
Maak je je ongerust over hackersactiviteiten en wil je zeker zijn van een veilig en betrouwbaar systeem waarbij je gegevens met maximale beveiliging en voorzichtigheid worden gehanteerd?

Dan is het nu de juiste tijd om je in 2021 met jouw bedrijf aan te sluiten bij de groeiende en tevreden Secusoft-familie.

Ga goed georganiseerd het nieuwe jaar in
Geen enkel ander plannings-, management- en factureringssysteem momenteel op de markt biedt de complete, uitgebreide en exact op de behoeftes van de beveiligingsbranche afgestemde opties en functionaliteiten zoals Secusoft dat kan en doet.
Regelmatig voegen wij verfijningen en nieuwe opties aan onze software toe.
Wist je al dat het nu ook mogelijk is om planning ook met terugwerkende kracht in te voeren? Een hele fijne functionaliteit waarmee wij veel planners gelukkig gemaakt hebben.
Ook hebben we diverse handige tools voor het importeren van diensten of het wijzigen van grote aantallen diensten gerealiseerd.

Heb je al gekeken naar onze website en een testaccount aangemaakt? Wellicht heb je je de vele praktische opties al eigen gemaakt.

Aangenaam!
Wanneer je besluit om in 2021 voor Secusoft te kiezen, helpt ons Secusoft-team je graag bij het migreren en overzetten van je gegevens. Klantvriendelijk, korte lijnen en behulpzaam, dat is hoe wij werken!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt!

8 september 2023 - Kan jij niet snel lezen of schrijven? Vandaag is het Wereldalfabetiseringsdag. Dat is speciaal voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Als beveiliger moet je rapportages schrijven.... lees verder »

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft - Secusoft, dé software voor beveiligers

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft

4 september 2023 - Wij helpen ondernemers met het stroomlijnen van hun werkzaamheden door middel van praktische en efficiënte software. Daarom ontwikkelden wij Secusoft. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Zo... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.