Reeks alarmbonnen automatisch omzetten in factuur

Reeks alarmbonnen automatisch omzetten in factuur

Reeks alarmbonnen automatisch omzetten in factuur Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 9 december 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Goede rapportage- en facturatiesoftware kan jou als beveiliger veel werk uit handen nemen. Helemaal als deze twee onderdelen slim worden gecombineerd zoals in Secusoft. Hier zijn wij elke dag opnieuw bezig met de vraag: Hoe laten wij de werkzaamheden van ondernemers nóg efficiënter verlopen? Daarvoor hebben we nu een nieuwe tool aan onze software toegevoegd. Hiermee zet jij een reeks alarmbonnen automatisch om naar een factuur. Deze functie biedt een hoop tijdswinst voor beveiligingsbedrijven die veel alarmopvolging doen.

Van reeks alarmbonnen naar factuur in één muisklik

Wanneer jij via de alarmcentrale een alarmmelding krijgt ga jij als beveiliger ter plaatse. Je maakt van elke melding een alarmbon, om de melding en jouw vervolgactie vast te leggen voor de opdrachtgever, en niet in de laatste plaats voor je eigen administratie, omdat je de opvolging natuurlijk wilt factureren. Maar het kost je wel weer tijd om alle alarmmeldingen over te nemen op de factuur. Met het Secusoft factuursysteem zet je nu met één muisklik een reeks alarmbonnen om in een factuur. Doordat je de tarieven zelf van te voren hebt ingesteld, scheelt dit jou nu een hoop extra tijd!

Tarieven instellen
Secusoft maakt bij het omzetten naar een factuur gebruik van de tarieven die jij hebt opgegeven via de module Tarieven. Je geeft het starttarief in, dat bijvoorbeeld geldt voor de eerste 15 of 30 minuten. Daarna geef je het tarief op per minuut, of per 5, 10 of 15 minuten.

Hoe lang ben je bezig geweest met alarmopvolging bij deze melding? Je geeft je aankomst- en vertrektijd aan op de alarmbon, en vervolgens berekent Secusoft hoeveel tijd er moet worden gefactureerd. De nota verzend je vervolgens ook eenvoudig naar de opdrachtgever, gewoon via het ingebouwde factuurprogramma van Secusoft. Op de nota worden automatisch álle alarmopvolgingen meegenomen voor de geselecteerde periode. Met onze praktische en zeer veilige software kan jij nóg sneller weer door met je werkzaamheden. Op naar de volgende alarmmelding!

Ben je 31 minuten bezig geweest met een alarmmelding en wil je uit coulance richting de opdrachtgever die ene minuut niet berekenen? Dan pas je dit eenvoudig eenmalig aan via het alarmbonnenoverzicht in jouw Secusoftaccount.

Probeer Secusoft gratis uit

Wil jij weten of Secusoft ook een oplossing is voor jouw bedrijf? Maak dan nu vrijblijvend en kosteloos een testaccount aan en ervaar de handige modules van Secusoft zelf. En heb je tips over jouw ervaring met onze software, of wil je iets anders met ons delen? Het Secusoft support team zit voor je klaar via support@secusoft.nl en 085-1300760. We horen graag hoe jij onze software ervaart!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.