Aanmelden beveiligingswerkzaamheden bij politie

Aanmelden beveiligingswerkzaamheden bij politie

Aanmelden beveiligingswerkzaamheden bij politie Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 21 oktober 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Wij doen er graag alles aan om jou werk uit handen te nemen. Uit ervaring weten wij van Secusoft dat het aanmelden van beveiligingswerkzaamheden bij het team Korpscheftaken van de betreffende politie-eenheid flink wat extra papierwerk met zich mee kan brengen, vooral als je dit handmatig moet doen. Daarom hebben wij deze functie nu voor je in Secusoft gebouwd. Hiermee bespaar je jezelf een hoop tijd en zijn je werkzaamheden in no time bij de politie aangemeld.

Eenvoudig werkzaamheden aanmelden bij politie
Zodra je als beveiligingsbedrijf beveiligingswerkzaamheden gaat uitvoeren, dien je daarvan de regiokorpschef van de betreffende politie-eenheid op de hoogte te stellen volgens de Wet Particuliere Beveiligingsbedrijven, in de volksmond ook wel dienst bijzondere wetten genoemd.

Het aanmelden van beveiligingswerkzaamheden bij de politie is verplicht. Dit doe je snel en accuraat bij de juiste politie-eenheid met Secusoft. Je kunt bij het invullen van het formulier gebruik maken van drop down-menu's. Onder andere de betreffende politie-eenheid wordt op deze manier geselecteerd, en ook het type werkzaamheden selecteer je eenvoudig uit de lijst. Jouw naam en contactgegevens worden overgenomen en zijn al voor je ingevuld, en wanneer je het object kiest, worden ook de locatiegegevens automatisch opgehaald. Dat scheelt tijd!

Direct naar de juiste persoon gemaild
De e-mailadressen die door de politie worden gebruikt voor deze aanmeldingen zijn in Secusoft opgenomen, waardoor je met één druk op de knop jouw aanmeldingsformulier naar de juiste politie-eenheid stuurt. De e-mailadressen zijn eventueel handmatig aan te passen in Secusoft.

Er wordt altijd een kopie naar het beveiligingsbedrijf gestuurd. Zo houd je een mooi overzicht en zie je direct in jouw historie of je al jouw werkzaamheden hebt aangemeld. De aanmeldingen werkzaamheden voor de politie worden verzonden in pdf, en kun je zelf ook in pdf downloaden vanuit je overzicht.

Inzetlijst of diensten invoegen
Werk je met on-geüniformeerde beveiligers, dan wil de politie tevens graag een inzetlijst hebben. Hierop dienen namen en pasnummers te staan, of bijvoorbeeld een lijst met alle diensten inclusief de aanvang- en eindtijd. Ook dit is zo geregeld met onze software. Probeer deze module nu gratis uit, als je een testaccount voor Secusoft aanmaakt, en laat ons weten wat jij ervan vindt!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt!

8 september 2023 - Kan jij niet snel lezen of schrijven? Vandaag is het Wereldalfabetiseringsdag. Dat is speciaal voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Als beveiliger moet je rapportages schrijven.... lees verder »

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft - Secusoft, dé software voor beveiligers

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft

4 september 2023 - Wij helpen ondernemers met het stroomlijnen van hun werkzaamheden door middel van praktische en efficiënte software. Daarom ontwikkelden wij Secusoft. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Zo... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.