High Performance server voor SecuSoft

High Performance server voor SecuSoft SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Wij maken gebruik van High Performance server die PCI DSS-compliant is. Voor jou als gebruiker van SecSoft betekent dit dat je snel én binnen een zeer geavanceerd beveiligd systeem werkt.

PCI-DSS compliant
Onze server voldoet aan de normen van PCI DSS, wat staat voor Payment Card Industry Data Security Standard. Dit is een internationale beveiligingsstandaard, opgesteld door diverse betaalkaartmaatschappijen. Alle grote bedrijven die creditcards en internationale debetpassen accepteren, moeten hieraan voldoen.

Bij SecuSoft vinden wij veiligheid van het grootste belang. Goede beveiliging 'op straat' begint immers met veiligheid op papier en online. En daar zij wij erg goed in.

Wil je meer weten over hoe wij jouw veiligheid in SecuSoft garanderen? Lees dan hier verder.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheid.

Wat dient het specifiek rapport (HSR) te bevatten? - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Wat dient het specifiek rapport (HSR) te bevatten?

Wanneer je als beveiliger een bijzondere situatie aantreft, of iets ziet wat je niet vertrouwt, dien je een specifiek rapport over het betreffende voorval op te maken. Dit lijkt aan het begin misschie... lees verder »

Professioneel backofficesysteem voor élk bedrijf - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Professioneel backofficesysteem voor élk bedrijf

Bij woorden als backofficesysteem, online portaal en "in de cloud" denk je misschien aan grote beveiligingsbedrijven, met 100 medewerkers of meer. Maar SecuSoft is er voor álle particuliere beveiligi... lees verder »