High Performance server voor SecuSoft

High Performance server voor SecuSoft SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Wij maken gebruik van High Performance server die PCI DSS-compliant is. Voor jou als gebruiker van SecSoft betekent dit dat je snel én binnen een zeer geavanceerd beveiligd systeem werkt.

PCI-DSS compliant
Onze server voldoet aan de normen van PCI DSS, wat staat voor Payment Card Industry Data Security Standard. Dit is een internationale beveiligingsstandaard, opgesteld door diverse betaalkaartmaatschappijen. Alle grote bedrijven die creditcards en internationale debetpassen accepteren, moeten hieraan voldoen.

Bij SecuSoft vinden wij veiligheid van het grootste belang. Goede beveiliging 'op straat' begint immers met veiligheid op papier en online. En daar zij wij erg goed in.

Wil je meer weten over hoe wij jouw veiligheid in SecuSoft garanderen? Lees dan hier verder.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheid.

Jij tevreden? Wij tevreden! - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Jij tevreden? Wij tevreden!

Voor een tevreden klant gaan wij ver... heel ver. We luisteren naar zijn wensen met betrekking tot het systeem en passen dingen aan. We doen er namelijk alles aan om de werkzaamheden binnen jouw bedri... lees verder »

Toeslagen worden automatisch berekend - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Toeslagen worden automatisch berekend

SecuSoft is volop in ontwikkeling. Het afgelopen weekend hebben wij weer een grote update gelanceerd: toeslagen worden nu automatisch berekend! Dus feestdagen-, avond-, nacht- en weekendtoeslag, volge... lees verder »