Nieuwe functie `Mijn bedrijven` is online!

Geschreven door:

Goed nieuws voor alle multitaskers onder ons: De nieuwste Secusoft module Mijn bedrijven is gelanceerd! Vanaf nu is het mogelijk om met meerdere bv's die jij exploiteert in één Secusoft account te werken.

Heb jij meerdere bedrijven, die zijn gelieerd aan jouw hoofdonderneming? Lever jij bijvoorbeeld niet alleen beveiligingsdiensten, maar ook verkeersregelaars, evenementenbeveiligers en/of services? Dan weet je dat je dat je deze diensten in verband met verschillende cao's vanuit verschillende bv's moet inroosteren en factureren.

Mijn bedrijven splitst jouw bv's

Secusoft denkt graag met je mee en begrijpt dat het niet handig is om elke keer van account te moeten switchen, nu je eindelijk dé software voor jouw planning en administratie hebt gevonden, waar je zo blij mee bent!
Daarom kun je vanaf nu je bv's eenvoudig laten `bijschrijven` in jouw Secusoft account, dat is goedkoper dan voor elke bv een nieuw account aanmaken. Het kost je namelijk slechts € 75,- per bv per maand.

Zo zie je, wij denken graag met je mee! Ook als je net zoals wij niet houdt van stil zitten en graag weer dóór wil. Bekijk ook eens onze instructievideo om te zien hoe de module `Mijn bedrijven` precies werkt.

Ons supportteam staat voor je klaar!
Heb jij specifieke vragen en zie je het antwoord niet op onze website staan? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.