Extra ruimte voor personeelsgegevens

Extra ruimte voor personeelsgegevens SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Kledingmaten, datum waarop de beveiligingspas of een ander belangrijk certificaat verkoopt, behaalde diploma's, een pasfoto, kopie van het legitimatiebewijs et cetera... U slaat nogal wat informatie op over uw werknemers. Gelukkig is daar bij SecuSoft Security Software alle ruimte voor.

U kon al vrij veel informatie kwijt per werknemer, zoals NAW-gegevens en welke rechten hij of zij heeft betreft inzage in SecuSoftpagina's en -documenten. Maar nu is er per werknemer daarnaast ruimte bijgekomen die u bijvoorbeeld kunt gebruiken voor:

  • Behaalde diploma's, certificaten en toetsing diensthond;
  • Pasfoto en eventuele extra bestanden/foto's;
  • Kledingmaten en andere materialen/benodigdheden;
  • Rijbewijzen;
  • Urenhistorie;
  • Verloopdata van rijbewijs, VCA, beveiligingspas, legitimatiebewijs, contract etc.


Herinnering
Wanneer het rijbewijs of een anders belangrijk document dreigt te verlopen ontvang je een herinnering. Die herinnering krijgen zowel de werkgever als de werknemer 6 weken, 1 week en 1 dag van te voren en op de dag zelf. Zo bent u dus altijd op tijd met het aanvragen van een nieuw geldig document.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

Amsterdam Security Expo 2019 - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Amsterdam Security Expo 2019

Het lijkt misschien nog wat vroeg, maar nu al belangrijk om in de gaten te houden: Amsterdam Security Expo, voorheen bekend als Safety Security Amsterdam (SSA), de grootste vakbeurs voor beveiligings... lees verder »

Particuliere Alarm Centrale - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Particuliere Alarm Centrale

De Particuliere Alarm Centrale (PAC) is een meldkamer voor het afhandelen van alarmmeldingen zoals brand- en overvalmeldingen, maar ook het uitvallen van apparatuur en storingen bij mechanische proces... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.