Extra ruimte voor personeelsgegevens

Extra ruimte voor personeelsgegevens SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Kledingmaten, datum waarop de beveiligingspas of een ander belangrijk certificaat verkoopt, behaalde diploma's, een pasfoto, kopie van het legitimatiebewijs et cetera... U slaat nogal wat informatie op over uw werknemers. Gelukkig is daar bij SecuSoft Security Software alle ruimte voor.

U kon al vrij veel informatie kwijt per werknemer, zoals NAW-gegevens en welke rechten hij of zij heeft betreft inzage in SecuSoftpagina's en -documenten. Maar nu is er per werknemer daarnaast ruimte bijgekomen die u bijvoorbeeld kunt gebruiken voor:

  • Behaalde diploma's, certificaten en toetsing diensthond;
  • Pasfoto en eventuele extra bestanden/foto's;
  • Kledingmaten en andere materialen/benodigdheden;
  • Rijbewijzen;
  • Urenhistorie;
  • Verloopdata van rijbewijs, VCA, beveiligingspas, legitimatiebewijs, contract etc.


Herinnering
Wanneer het rijbewijs of een anders belangrijk document dreigt te verlopen ontvang je een herinnering. Die herinnering krijgen zowel de werkgever als de werknemer 6 weken, 1 week en 1 dag van te voren en op de dag zelf. Zo bent u dus altijd op tijd met het aanvragen van een nieuw geldig document.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.