Welkom bij SecuSoft: ZSecurity!

Welkom bij SecuSoft: ZSecurity! SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

We hebben wederom een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf ZSecurity maakt vanaf nu ook gebruik van alle voordelen en gemakken van SecuSoft!

ZSecurity is een bedrijf professioneel beveiligingsbedrijf, gevestigd aan het centraal gelegen industrieterrein aan de Nipkowweg in Joure. ZSecurity is een groeiend bedrijf en een bekende beveiligingsnaam in de regio!

ZSecurity heeft ervaring met de meeste klussen in de beveiliging, en is gespecialiseerd in:
- mobiele surveillance
- Objectbeveiliging
- Alarmopvolging
- Openings- en afsluitbegeleiding
- Toezichthouden
- Winkelsurveillance

Met SecuSoft werkt u efficiënter
ZSecurity voegt zich bij de vele beveiligingsbedrijven die SecuSoft Security Software gebruiken voor hun backoffice. En niet zonder reden. SecuSoft is afgestemd om het werk van u, als eigenaar van een beveiligingsbedrijf, makkelijker en efficiënter te laten verlopen.
Hoe? Nou, zo:

Bij SecuSoft heeft elke medewerker een eigen login. U bepaalt wie wat kan zien, en mag wijzigen.
U plant eenvoudig de bezetting voor evenementenbeveiliging en roosters in.
U maakt routelijsten, waarbij automatisch de afstand van het huisadres van de beveiliger naar de klanten wordt berekend.
De voortgang van beveiligers in opleiding houdt u bij in het POL rapport.
Met één druk op de knop sturen werknemers ronderapporten en alarmopvolgingen naar de opdrachtgever.
Ook offertes en facturen maakt u op in SecuSoft. In de stijl van uw bedrijf, voorzien van uw bedrijfslogo, waardoor uw bedrijf nog professioneler oogt.

Daarnaast biedt SecuSoft een overzicht per medewerker, met ruimte voor bijvoorbeeld kledingmaten, verloopdata van passen en aantal gewerkte uren, en per opdrachtgever, eveneens met urenregistratie.

100% veilig
ZSecurity beveiligt uw objecten. SecuSoft uw backoffice. Gegevens zoals wachtwoorden en klantgegevens worden versleuteld opgeslagen en zijn zelfs voor ons niet inzichtelijk. Wij werken geheel volgens de nieuwe strenge eisen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei ingaat. Maar we doen meer. Os systeem wordt maandelijks gecheckt door ForusP en onze server is PCI DSS-compliant. Daarnaast werken al onze klanten in een eigen database.

Meld u aan
Bent u overtuigd van het gemak en de vele voordelen van SecuSoft? Meld u dan vandaag nog aan. Liever eerst een proefversie ervaren? Ga dan naar onze testomgeving.

Volg SecuSoft op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze aanbiedingen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.