WELKOM BIJ SECUSOFT: SECURITY CREW CENTRAL DEN HAAG

WELKOM BIJ SECUSOFT: SECURITY CREW CENTRAL DEN HAAG SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Welkom bij SecuSoft: Security Crew Central Den Haag!
Wij van SecuSoft Software voor Beveiligingsbedrijven hebben wederom een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Security Crew Central Den Haag is vanaf nu een gewaardeerd lid van de groeiende SecuSoft familie.

Security Crew Central - een jong en dynamisch beveiligingsbedrijf
Bij Security Crew Central staan de wensen van elke klant centraal; op gebied van veiligheid leveren de eigenaren van Security Crew Central een passende oplossing voor elke beveiliginswens. Het personeel is met zorg uitgekozen en verstaat hun vak: alle beveiligers zijn in het bezit van alle wettelijk vereiste opleidingen certificaten en handelen bekwaam en adequaat in elke situatie.
Security Crew Central is gespecialiseerd in:

- mobiele surveillance
- objectbeveiliging
- particuliere beveiliging
- winkel surveillance
- toegangscontrole
- receptiediensten
- ad-hoc beveiliging
- bouwbeveiliging

100% veilig
Security Crew Central beveiligt uw objecten. SecuSoft uw backoffice. Gegevens zoals wachtwoorden en klantgegevens worden versleuteld opgeslagen en zijn zelfs voor ons niet inzichtelijk. Wij werken geheel volgens de nieuwe strenge eisen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei ingaat. Maar we doen meer. Os systeem wordt maandelijks gecheckt door ForusP en onze server is PCI DSS-compliant. Daarnaast werken al onze klanten in een eigen database.

Meld u aan
Bent u overtuigd van het gemak en de vele voordelen van SecuSoft? Meld u dan vandaag nog aan. Liever eerst een proefversie ervaren? Ga dan naar onze testomgeving.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

PAC-MELDKAMER, EEN PARTICULIERE ALARM CENTRALE - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

PAC-MELDKAMER, EEN PARTICULIERE ALARM CENTRALE

PAC staat voor Particuliere Alarm Centrale, ook bekend als ARC (Alarm Response Centre). Nederland kent ongeveer 20 PAC-meldkamers. Een vergunning voor een PAC- meldkamer gaat gepaard met strenge crit... lees verder »

WELKOM BIJ SECUSOFT: ISX BEVEILIGING AMSTELVEEN - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: ISX BEVEILIGING AMSTELVEEN

Welkom bij SecuSoft: ISX Beveiliging Amstelveen! En wederom hebben wij van SecuSoft Software voor Beveiligingsbedrijven een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf ISX Beveiliging in Amst... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.