WELKOM BIJ SECUSOFT: CROWN SECURITY SERVICES RIDDERKERK

WELKOM BIJ SECUSOFT: CROWN SECURITY SERVICES RIDDERKERK SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Welkom bij SecuSoft: Crown Security Services Ridderkerk!
Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Crown Security Services te Ridderkerk is vanaf nu een gewaardeerd lid van de groeiende SecuSoft familie. Crown Security Services werkt onder het motto "Safety first, Quality always".

Crown Security Services - landelijk werkende organisatie
De werknemers van Crown Security Services beschikken over een ruime ervaring binnen het vakgebied. Daarnaast is er de kennis en kunde aanwezig om op het gebied van diverse specialisaties binnen de beveiliging, waardoor de medewerkers breed en flexibel inzetbaar zijn. Crown Security Services kenmerkt zich door haar stipte werkwijze, een professionele houding, duidelijkheid en korte lijnen. Door jarenlange ervaring en het ruime aanbod aan beveiligingsdiensten is er een passende beveiligingsoplossing te vinden voor iedere klant.

Crown Security Services is gespecialiseerd in:

- mobiele surveillance
- retail beveiliging
- objectbeveiliging
- bouw beveiliging
- ad-hoc en calamiteiten beveiliging
- recreatie sector
- zorg/ziekenhuizen
- hospitality
- bikepatrool
- toezicht en handhaving
- persoonsbeveiliging
- spoorbeveiliging
- evenementen/festival beveiliging

100% veilig
Crown Security Services beveiligt uw objecten. SecuSoft uw backoffice. Gegevens zoals wachtwoorden en klantgegevens worden versleuteld opgeslagen en zijn zelfs voor ons niet inzichtelijk. Wij werken geheel volgens de nieuwe strenge eisen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei ingaat. Maar we doen meer. Os systeem wordt maandelijks gecheckt door ForusP en onze server is PCI DSS-compliant. Daarnaast werken al onze klanten in een eigen database.

Meld u aan
Bent u overtuigd van het gemak en de vele voordelen van SecuSoft? Meld u dan vandaag nog aan. Liever eerst een proefversie ervaren? Ga dan naar onze testomgeving.

Wij helpen u met het migreren van uw gegevens
Wilt u graag starten met SecuSoft maar ziet u erg op tegen het verplaatsen van al uw data? Geen zorg, wij van SecuSoft laten u niet in de kou staan. In overleg helpen wij u graag en deskundig met een snelle migratie van al uw bestanden.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.