Welkom bij SecuSoft Corian Security!

Welkom bij SecuSoft Corian Security! SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

SecuSoft is blij wederom een nieuwe klant te mogen verwelkomen! Corian Security, een jonge beveiligingsorganisatie uit Etten-Leur, maakt vanaf nu gebruik van SecuSoft, hét online portaal voor planning, rapportage en communicatie.

Elke avond en nacht zorgen de beveiligingsprofessionals van Corian Security voor de veiligheid van diverse bedrijven, organisaties, instellingen en particulieren door heel West Brabant. 'Core-business' is het beheersen en beveiligen van risico’s. We wensen de dames en heren van Corian Security veel veilige diensten!

Berichtensysteem
Dat het in de praktijk niet altijd makkelijk is iedereen te spreken te krijgen, daar weten we bij SecuSoft alles van. En dat terwijl goede communicatie tussen beveiligers essentieel is! Daarom is er een intern berichtensysteem ingebouwd in SecuSoft, waarmee collega's onderling heel eenvoudig berichten naar elkaar kunnen sturen.
Ideaal om de lijntjes kort te houden en de goede communicatie tussen beveiligers in stand te houden!

Dit is slechts één van de vele handigheden van het SecuSoftsysteem. Maar er is meer...

Demo zien?
Wilt u SecuSoft ook eens ervaren? Maak dan een proefaccount aan en ervaar zelf wat SecuSoft voor uw beveiligingsorganisatie kan betekenen!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

WELKOM BIJ SECUSOFT: BVG SAFE CAPELLE A/D IJSSEL - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: BVG SAFE CAPELLE A/D IJSSEL

Welkom bij SecuSoft: BVG Safe Capelle a/d IJssel! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf BVG Safe te Capelle a/d IJssel is v... lees verder »

WELKOM BIJ SECUSOFT: CROWN SECURITY SERVICES RIDDERKERK - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: CROWN SECURITY SERVICES RIDDERKERK

Welkom bij SecuSoft: Crown Security Services Ridderkerk! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Crown Security Services te R... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.