WELKOM BIJ SECUSOFT: BVG SAFE CAPELLE A/D IJSSEL

WELKOM BIJ SECUSOFT: BVG SAFE CAPELLE A/D IJSSEL SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Welkom bij SecuSoft: BVG Safe Capelle a/d IJssel!
Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf BVG Safe te Capelle a/d IJssel is vanaf nu een gewaardeerd lid van de groeiende SecuSoft familie. BVG Safe Capelle a/d IJssel werkt onder het motto "Better safe than sorry".

BVG Safe te Capelle a/d IJssel - lokaal beveiligingsbedrijf
De werknemers van BVG Safe hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied en uiteraard zijn alle medewerkers in bezit van alle vereiste diploma's en certificaten. Er is voldoende ervaring en kennis aanwezig op het gebied van diverse specialisaties binnen de beveiliging.

BVG Safe is gespecialiseerd in:

- mobiele surveillance
- objectbeveiliging
- toezicht en handhaving
- persoonsbeveiliging

Wilt u meer weten over SecuSoft? Maak een gratis testaccount aan!
Bent u ook overtuigd van het gemak en de vele voordelen van SecuSoft? Meld u dan vandaag nog aan. Liever eerst een proefversie ervaren? Ga dan naar onze testomgeving en maak een gratis testaccount aan.

Wij helpen u met het migreren van uw gegevens
Wilt u graag starten met SecuSoft maar ziet u erg op tegen het verplaatsen van al uw data? Geen zorg, wij van SecuSoft laten u niet in de kou staan. In overleg helpen wij u graag en deskundig met een snelle migratie van al uw bestanden.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.